Trápení Soukalové nezná konce: Radost z dcery zastiňuje nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trápení Soukalové nezná konce: Radost z dcery zastiňuje nemoc!

Gabriela Soukalová promluvila o nemocné rodině a rozplakala se.
Gabriela Soukalová promluvila o nemocné rodině a rozplakala se. (blesk)

Není žádným tajemstvím, že bývalá biatlonová hvězda Gabriela Soukalová (32) bojovala s poruchou příjmu potravy. Změna nastala až díky několika životním rozhodnutím, kterých pyšná maminka Izabelky nelituje.

Ani Gabriela Soukalová neměla období puberty jednoduché. Jednak sama sobě nastavovala laťku velmi vysoko, jednak jako začínající nadějná sportovkyně byla v konkurenčním prostředí a pod neustálým tlakem trenérů. „Jedno z popíchnutí přišlo i od trenéra v juniorské reprezentaci. Hlavně jsem ale od malička měla vysoké nároky sama na sebe a moc dobře jsem uvědomovala, že konstitučně nezapadám mezi holky a musela jsem s tím něco udělat,“ cituje Soukalovou web zeny.iprima.cz.

Najednou se priority začínající biatlonové superstar razantně změnily. Vše se točilo okolo jídla. „Přišla jsem o veškeré záliby a koníčky. Veškerou pozornost jsem věnovala tomu, co jím a jak vypadám. Byla jsem na sebe naštvaná, když jsem snědla víc, než jsem si na daný den určila,“ prozradila bývalá moderátorka pořadu Showtime.

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video se připravuje ...

Zvládnout toto náročné období se jí podařilo až díky odborníkům a lepšímu psychickému rozpoložení Soukalové pomohla i skutečnost, že k překvapení mnohých ukončila sportovní kariéru. Ani nyní i přes nový vztah a porod holčičky ovšem není vše sluncem zalité.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

Kromě náročného rozvodu musela Gábina čelit i problémům v rodině: „Moje sestra vážně onemocněla a v návaznosti na to onemocněla také moje maminka a tatínek. Bylo to poměrně smutné období, které pořád trvá,“ dodala s těžkým srdcem Soukalová, které v náročném období zůstává oporou partner Miloš. A obzvlášť velký důvod k úsměvu má také díky měsíční dcerce Izabelce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.