Trpké přiznání Heidi Janků: Zázraky se nedějí, krčí rameny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trpké přiznání Heidi Janků: Zázraky se nedějí, krčí rameny

Heidi Janků ve studiu Blesku.
Heidi Janků ve studiu Blesku. (Blesk.cz)

Těžko uvěřit, že zpěvačka Heidi Janků ještě letos oslaví 59. narozeniny. Kdo by však chtěl znát tajemství jejího perfektního vzhledu, zřejmě bude zklamán. Žádné totiž neexistuje.

Estetické zákroky ani nejrůznější kosmetické úpravy nejsou zpěvaččiným šálkem čaje. „Na plastiky nechodím, na kosmetiku taky ne. Nebaví mě to, protože to trvá. Chodím do lesa, užívám si života,“ prozradila webu Super.cz. Že v téměř šedesáti letech vypadá minimálně o dvacet let mladší, je zásluhou přírody a dobrých genů.

Někdy zkrátka člověk ke svěžímu vzhledu skutečně potřebuje jen to, co nestojí žádné peníze. Případným změnám ale striktní NE Heidi neříká. Jen to prozatím pro zpěvačku není prioritou. „Zázraky se nedějí, asi to jsou geny. Já se plastikám nebráním, takže až to bude potřeba, půjdu," přiznala bez ostychu Heidi.

Heidi Janků: S mladším partnerem a funkční rodinou bych možná na potrat nešla

Video se připravuje ...

Zpěvačka ví, co si vůči svému tělu může dovolit, byť nepopírá, že změny s přibývající léty pociťuje čím dál častěji. „Nepřeháním to. Jím všechno, ale střídmě. Malé porce. Ale klidně o půl dvanácté v noci. Ale tělo se mění, ty změny vidím každé ráno. I spalování je pomalejší," dodala zpěvačka, která momentálně žije sama.

Děsivý pád Heidi z pódia! A trpký konec přátelství Gotta a Štaidla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
8. 11. 2021 • 08:34

Uschi - když vidíte problém v tom dědkovi...nechtěl dítě ani psa?
Tak proč s ním trávila tolik let???

illenne
7. 11. 2021 • 11:46

Naprosto zbytečný článek a o ničem. Já se plastikám nebráním, takže až to bude potřeba, půjdu," přiznala bez ostychu Heidi. Tak to by už měla plánovat, to je uvažování

snufina
7. 11. 2021 • 09:14

Jak to říkala v telce. Jsem podnikatelka a chci změnu. Nad slovy o panu prezidentovi se nechutně tvářila. No jó Schwarzenberg byl její guru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.