Konec vztahu Absolonové: Problémy schovávala za vlasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec vztahu Absolonové: Problémy schovávala za vlasy

Monika Absolonová překvapila radikálními »postřižinami«! Experimentem všem vyrazila dech
Monika Absolonová překvapila radikálními »postřižinami«! Experimentem všem vyrazila dech (instagram, archiv)

Ženu prozradí změna účesu. A to je zřejmě i případ Moniky Absolonové (44) během rozchodu s Tomášem Hornou (40). Zpěvačka v poslední době měnila barvu i střih vlasů jako na běžícím páse.

Mezi Monikou a Hornou podle informací deníku Aha! trvala krize už několik měsíců, v té době Absolonová hojně experimentovala s účesy. Loni v listopadu se obarvila na platinovou blond a letos v únoru šokovala krátkým sestřihem. Její fanynky se domnívají, že tím chtěla zachránit vztah. „My ženy to často děláme, když už nevíme kudy kam. Vážím si Moniky, že evidentně o vztah bojovala,“ napsala jedna z nich. Co stálo za rozchodem zpěvačky a hokejisty po sedmi letech ale nechce Absolonová komentovat.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...

„Jediné co řeknu, že důvodů je, jak tomu bývá, víc. Tak nám, prosím, držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuji a opatrujte si svoji lásku,“ napsala Monika na instagram 1. května, kdy všichni opěvují svou lásku. U ní to byl ale pravý opak. „Je 1. máj lásky čas a moje dvě životní lásky mne políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ svěřila se zpěvačka, která má s Hornou syny Tadeáše (5) a Matouše (2), kteří jsou teď pro ni vším.

Monika Absolonová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.