SuperStar Vaňková: VELKÝ NÁVRAT! S exmilencem Hůlkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

SuperStar Vaňková: VELKÝ NÁVRAT! S exmilencem Hůlkou!

2021 Na jeviště se vrátí po čtyřech letech. Zpěvačka si střihne jednu z hlavních rolí.
2021 Na jeviště se vrátí po čtyřech letech. Zpěvačka si střihne jednu z hlavních rolí.  (Foto Herminapress.cz, ara)

Dlouho nebylo o Šárce Vaňkové (33) slyšet. Stříbrná SuperStar z roku 2004 se stáhla do ústraní, ale teď se zpěvačka po čtyřech letech vrací na divadelní prkna ve velkém stylu. Na jevišti se v muzikálu Robinson Crusoe potká i se svým exmilencem Danielem Hůlkou (52).

„Po těch letech jsem opět Dana viděla hrozně ráda. Co bylo, to bylo. Když se dneska na náš vztah po těch letech podívám, přijde mi to vtipné. Byli jsme takový malý a velký,“ prozradila Šárka, která s Draculou prožila na přelomu let 2009 – 2010 hodně bouřlivý vztah. Zpěvačka mu měla být nevěrná s režisérem Filipem Renčem (55), ale vztah jim vydržel jen pár měsíců.

Zpěvačka Šárka Vaňková se nechala nafotit v pražském designovém hotelu Sax

Video se připravuje ...

„Rozchod je opravdu definitivní, s touto slečnou se už k sobě rozhodně nevrátíme,“ komentoval tehdy Hůlka. Vaňková se zpátky na jeviště těší, ale také by ráda pokračovala v práci obchodního zástupce vlasové kosmetiky. „Muzikál a divadlo si chci nechat jako koníčka, pro radost. Nechci muziku dělat kvůli složenkám,“ prozradila kráska své plány. Premiéra muzikálu je plánovaná na 13. května v Divadle na Maninách v Praze a poté se bude hrát na letních scénách.

Daniel Hůlka: Znovu mu padne do náruče jeho ex Šárka Vaňková!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.