Slunečná už zná datum loučení! Fakt už takhle brzy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Slunečná už zná datum loučení! Fakt už takhle brzy?

Lambora a Burešová  už dlouho diváky těšit společně nebudou...
Lambora a Burešová už dlouho diváky těšit společně nebudou... ( Marek Pátek, FTV Prima, TV Nova)

Fanoušci seriálu Slunečná doufali, že to bude další z řady nekonečných seriálů. Nebude. Navzdory oblibě a vysoké sledovanosti. Deník Aha! už zná počet dílů, které ještě tvůrci natočí. Ten poslední bude mít pořadové číslo 164. Rozloučíme se definitivně letos v listopadu.

Informace, kterou potvrdila obsahová ředitelka FTV Prima Lenka Hornová (54), hovoří jasně. Seriál Slunečné měl začátek, má prostředek a bude mít i svůj konec! Ten nastane letos na podzim, kdy je naplánováno odvysílat 164. epizodu. „Stále ještě není k poslednímu dílu napsán scénář, ale podle plánu by měl končit velkou svatbou, kdy Janek a Týna vstoupí do manželství a jejich dějová linka se uzavře,“ svěřil Aha! dobře informovaný zdroj z televize. V úterý odvysílá FTV Prima teprve 86. díl, a tak je tento oblíbený seriál teprve lehce za svou polovinou.

Před Gábinou i Šilhánová: Nevěrný manipulátor! A fanoušci v šoku. Slunečná skončí

Video se připravuje ...

A co Hvězdy nad hlavou?

Už teď mají fanoušci dotazy, který seriál nahradí Slunečnou a vyplní úterní a čtvrteční večery. „Určitě to nebude už natočený seriál Hvězdy nad hlavou. Ten má totiž pouze 16 dílů, a tak by to bylo jen na dva měsíce, a podle všeho se další pokračování točit nebude,“ má jasno člověk z televize.

Polišenská jde dál

Pracovní název nově připravovaného seriálu je Zoologická. „Zatím má roli jistou jen Eva Burešové, které hledají nového partnera, a určitě to nebude Marek Lambora. S ním se nepočítá. Koho by však tvůrci viděli rádi, je Lucie Polišenská, ta má roli téměř jistou,“ dodal zdroj s tím, že dokonce zatím není ani jisté, že postava Evy Burešové bude hlavní rolí.

Libuše Švormová přijede udělat do Slunečné pořádek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
8. 3. 2021 • 08:36

Konečně! Koukat se dál na vykynutou Polišenskou by bylo k nevydržení.-

axana
8. 3. 2021 • 07:35

Včera bylo pozdě! Myslím tím že "to" včera ukončit bylo pozdě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.