Tohle Lucie Vondráčková neskousla! Vůbec mě to netěší, přiznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle naštvaná Vondráčková neskousla! Vůbec mě to netěší, vrčí

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek, archiv)

Po návratu z Kanady do Česka skočila zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (40) rovnýma nohama do práce. Natáčí jeden klip za druhým, spojuje se s všemožnými zpěváky, a i když se prý fanouškům její nové písničky líbí, přesto tu něco drhne!

Dřív její hity jely v každém rádiu. Posluchači je mohli slyšet, ať se naladili na jakoukoliv stanici. Jenže z nějakého důvodu teď rozhlasové stanice Lucii Vondráčkovou prý odmítají hrát, jak si posteskla v rozhovoru pro časopis Sedmička pro maminky. A to přesto, že se na ně snaží na svém Instagramu dnes a denně poutat.

„Nejvíc mě vyčerpává a netěší fakt, že člověk natočí novou písničku, lidem se líbí, chtějí ji slyšet, ale v rádiu řeknou, že ji pouštět nebudou. Naštěstí se to netýká rádií jako Blaník, Frekvence 1 nebo Country. Ty jsou naopak v tomhle progresivnější než rádia, která se jako progresivní prezentují, a nakonec skutek utek,“ ulevila svým negativním emocím zpěvačka. A není to zkrátka jen tím, že ten správný hit ještě Lucce od návratu ze zámoří pořád ještě chybí?

Rozvedená Vondráčková promluvila o dalším vztahu:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
xkalwk
4. 3. 2021 • 21:49

on je prostě na třicátnice

antonuis.j
20. 2. 2021 • 11:55

👎👎👎Lucinka je nula. 🤮Protekční fťáček, nemastná neslaná nehezká nesympatická ukníkaná vrásčitá starší nudná paní, která zamrzla v pubertě a trapně si hraje na diblíčka. 🤣👎👎 Stejně nemastný nešlaný je její hlas pseudohlas. Jalový, bezbarvý, rozsah ani ne dvě oktávy, neznělý a mekavý, strašně nepříjemný jako je ona celá. A její IQ taky není vysoký, max bude mít tipuji tak 105.👎👎A je trapná, trapná, trapná. 👎👎👎🤮🤮🤮 To teta Helena, to byla a je Paní Zpěvačka, hlas krásný a má šmrnc a jiskru dosud a byla to krásná holka. Lucinka je lejno na chodníku, ošklivá nepříjemná kuňka. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

kalenda
19. 2. 2021 • 19:07

Lucie je špatná zpěvačka,nemá zajímavý hlas a malý rozsah.Nevyzpívá žádné výšky a celkový projev je nudný.Lidé o ni nestojí,jen pár fanatických fans,které jí píší,jak je úžasná a krásná.Jako herečka je to podobné,hrát neumí a jen se předvádí.Hlavně se chce prosadit jako hvězda,ale na to už nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.