Radostná novinka Peštové a Habery? Tohle už asi nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Radostná novinka Peštové a Habery? Tohle už asi nikdo nečekal!

Daniela Peštová a Paľo Habera
Daniela Peštová a Paľo Habera (instagram, archiv)

Po dvaceti letech konečně svatba? Daniela Peštová (50) a Pavol Habera (58) sdíleli na sociální zamilovanou fotografii a fanoušci se hned začali takzvaně pídit po tom, zda se konečně rozhodli pro manželství.

„Happy Valentine’s, LoLu!“ napsal ke snímku s krásnou modelkou zpěvák Pavol Habera. Kromě toho, že to slavnému páru na snímku velmi slušelo, vyvolala fotografie jeden velký otazník. Už je nebavilo žít takzvaně na psí knížku a rozhodli se říci si »ANO«?

Daniele totiž na snímku na levém prsteníčku nechybí nádherné prsteny, které by mohly značit právě to, že se dvojice rozhodla vztah zpečetit. Kromě prstenu osázeného diamanty na jejím prstu září i dva zlaté prstýnky, podle Blesku tak může jít o sadu. Konkrétně by jeden mohl být prstenem zásnubím, druhý svatebním a třetí prsten by mohl být považován za dar z lásky k Valentýnu.

Proč jedla Peštová před večírkem lisovaný česnek? S Paľem si smrdíme!

Video se připravuje ...

Fanoušci se tak nyní dohadují, zda jde opravdu o prsteny stvrzující tyto radostné události, nebo zda jde jen o šperky, jenž topmodelka dostala darem. Vzhledem k tomu, že úspěšné dvojici chybí k dokonalosti možná opravdu jen svatba, je pravděpodobné, že jsou konečně opravdu svoji.

Daniela Peštová o charitě a festivalových hvězdách



Přečtěte si
Alva
27. 2. 2021 • 11:15

Děkuji za všechny důležité informace k životu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.