Trápení Hložka: S manželkou žijí odděleně a navíc... Zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trápení Hložka: S manželkou žijí odděleně a navíc... Zdravotní problémy!

Když jsou od sebe, tak si Hložek s manželkou Alenou ani netelefonují.
Když jsou od sebe, tak si Hložek s manželkou Alenou ani netelefonují. (Foto Aha! – Robert Klejch a ara)

Od doby, kdy Standa Hložek (66) přijal nabídku na rozhlasový pořad vysílaný z moravské stanice, pendluje mezi středními Čechami a Moravou. Polovinu týdne tak zpěvák tráví u Prahy, přičemž tu druhou v Hulíně, ve kterém vyrůstal. Dny strávené mimo společnou domácnost prý s manželkou Alenou uvítali.

Pro některé páry by to byla nepředstavitelná věc, Standa Hložek si ale libuje. „Nám to takhle vyhovuje. Je to docela dobrý,“ pochlubil se interpret hitu Holky z naší školky Aha! s tím, jak to mají doma aktuálně zařízené. Vypadá to ale, že ještě víc než zpěvák sám si situaci užívá jeho manželka a matka syna Matyáše (27) Alena. „Žena je ráda, že vypadnu, je v klidu a nemusí se o mě starat,“ prozradil zpěvák. Ještě možná překvapivější věcí než odloučení samotné ovšem je, že v době, kdy jsou manželé odděleni více než dvěma stovkami kilometrů, si zásadně netelefonují ani neesemeskují.

„Oba máme doporučeno být v klidu. Tak se snažíme vyhnout konfliktům a moc se neprovokovat. Takže si voláme, jen když je něco skutečně potřeba,“ vysvětlil Standa Hložek, který na Moravě zdědil dům po rodičích, a když moderuje v tamním rádiu, tráví čas v místě, ve kterém prožil své dětství. „Když jsme hrávali naplno s Hankou Zagorovou a Petrem Kotvaldem, měli jsme třeba tři sta šedesát koncertů za rok. Tehdy jsem neměl čas jezdit domů,“ svěřil zpěvák, jenž si tak vynahrazuje roky, které nemohl trávit v místech svého rodiště.

Trápení Standy Hložka (66): Řada komplikovaných operací kvůli bortící se kosti!

Video se připravuje ...

Řada operací kvůli bortící se kosti

Za poslední roky Standa Hložek protrpěl bolestivé okamžiky v zubařském křesle. Není to tak dlouho, co zpěvák zjistil, že se mu bortí dásňová kost. Od té doby prodělal nejeden bolestivý zákrok i operaci. „Zjistili jsme, že mi odchází kost. Ptal jsem se, jestli jím málo vápníku, nebo čím to může být. Zubař mi ale vysvětlil, že je to genetická záležitost, kterou nemám šanci ovlivnit,“ vysvětlil zpěvák, jenž strávil v ordinaci mnohem víc času, než by chtěl. Jelikož se roztočil kolotoč bolestivých zákroků...

Standa Hložek tráví čas bez manželky: Snažíme se neprovokovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.