Seznam Štaidlových milenek odtajněn! BUDETE ZÍRAT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Seznam Štaidlových milenek odtajněn! BUDETE ZÍRAT

Jitka Zelenková o tajné lásce se Štaidlem: Rozešli jsme se i kvůli Ivetě Bartošové (†48)!
Jitka Zelenková o tajné lásce se Štaidlem: Rozešli jsme se i kvůli Ivetě Bartošové (†48)! (Lenka Hatašová/2018, archiv J. Zelenkové, archiv)

Byl úspěšný, byl charismatický, a tak není divu, že ženy na něj zkrátka letěly. Hudebník Ladislav Štaidl (†75) si toho byl dobře vědom a za ta léta si užil nejeden románek. Sám byl ostatně v rámci svého milostného života poměrně sdílný.

Yvonne Přenosilová (73)

Pro oba to byl jeden z prvních milostných zážitků. Pro Přenosilovou měl tento vztah o to větší význam, jelikož ji měl Štaidl dokonce připravit o panenství! Ačkoli byla zpěvaččina maminka v tomto ohledu velice přísná, dceru nakonec neuhlídala. „Její máma rozhodně nevypadala jako ropucha, i když jí Yvonne jinak neřekla. Největší nebezpečí cítila ropča v Pavlu Bobkovi, kterého nepovažovala za dobrého člověka. Tak dlouho před ním dceru varovala, až jsem ji do života uvedl já, slušný chlapec z Vinohrad. Neměl jsem to ale dělat, protože moje zkušenosti byly jen o pár týdnů větší než ty Yvonniny,“ svěřil se Štaidl.

Jitka Zelenková (70)

Se zpěvačkou Jitkou Zelenkovou měl hudebník podle Blesku pletky celých jedenáct let. Ačkoli obdivoval její talent i krásu, nejednalo se nikdy o velkou lásku. „A tak jsme se měli jenom velmi rádi a náš vztah byl založen na přátelství, společných profesních zájmech a samotě dlouhých zájezdů,“ vzpomínal Štaidl, který Jitku Zelenkovou popsal jako nesmírně pilnou a cílevědomou.

Eva Pilarová (†80)

Románek se zpěvačkou Evou Pilarovou neměl dlouhé trvání, přesto o velkou romantiku nebyla nouze. Poprvé se viděli v Semaforu a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Co začalo pouhým povídáním, mělo vášnivou dohru na exotické Kubě. „Klimatizace nefungovala, a proto jsme utíkali na balkon, s výhledem na potemnělé moře, které pár metrů od nás poctivě pracovalo na odlivu. Stejně pilní jsme byli i my, jako bychom cítili, že náš vztah je tropickým klimatem přesně determinován,“ prozradil Štaidl.

Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek!

Video se připravuje ...

Iveta Bartošová (†48)

Vše začalo nepřekvapivě na jednom zájezdu, tentokrát v Rakousku. V tu dobu byl však Štaidl ženatý a Bartošová žila s Michalem Bělouškem. Oba pojila společná práce a silná chemie, a tak se po úspěšné spolupráci začali vídat stále častěji, a především s velkou parádou! „Když se práce povedla a desky prodaly, letěli jsme třeba do Santa Fé, vykoupat se na Havaj, lyžovat do Aspenu v Coloradu, nebo k Mrtvému moři zabalit se do léčivého bahna,“ popsal hudebník. I přes přílišnou žárlivost zpěvačky spolu počali syna Artura (24), nicméně zpěvačka se neřídila Štaidlovým přáním stát se matkou na plný úvazek a vztah jim nakonec nevyšel.

Dara Rolins (48)

Zpěvačka se stala hudebníkovou múzou v době, kdy přestal sdílet lože se svou ženou Annou.  „Nejprve mě to děvčátko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, později i nečekanou sexualitou,“ uvedl Štaidl ve své knize Víno z hroznů. Na detailech s tehdy mladičkou zpěvačkou nešetřil, ač hovořil převážně v metaforách. „Po tom zážitku jsem nemohl nemyslet na Pitigrilliho román 18karátová panna, který, ač plný erotiky, poukazuje na mravní chaos začátku dvacátého století,“ přiznal Štaidl.

Rodina Štaidla plánuje pohřeb, po skladateli zůstal obří majetek! A Hlaváčové smutná slova o konci

Video se připravuje ...

Samotná Rolins ale veškeré spekulace o vztahu se Štaidlem vyvrací. „Nesmrtelné téma, které mě už po těch sto letech nebaví řešit. Lidi stejně věří tomu, čemu věřit chtěj. Chápu, že ve výčtu dam, které tento hřebec skolil, by mé jméno už z principu chybět nemělo! Všichni o tom pochybují, tak proč tuto senzaci nevyužít. Jeho uražená ješitnost prostě neskousla, že jsem dala přednost jiným jak v práci, tak v posteli,“ reagovala tehdy podle Blesku na tuto pasáž jeho knihy.



Přečtěte si
pekarna
12. 2. 2021 • 00:04

Nechte ho na pokoji v zoufalci český závistivý. Životě se nedokázali ani třetímu co on vy úchylové. Nechte ho spát v zoufalci jste nárok zoufalců!!!!

Barce736
9. 2. 2021 • 19:31

Pisálci pitomí jděte do ***e hyeny.

Barce736
9. 2. 2021 • 19:30

Pisálci pitomí jděte do ***e hyeny.

Alva
9. 2. 2021 • 17:46

Asi tomu nerozumím, mi se nikdy nelíbil,ani Artur, celý táta vzhledem, ne,pardon a on se ještě chlubí, takže moc inteligence nepobral.Jsou věci, které má člověk v srdci a zrovna jemu nebylo třeba peněz za knihu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.