Tohle může zaláskovanou Burešovou bolet: Forejt řekl NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tohle může zaláskovanou Burešovou bolet: Forejt řekl NE!

Konec tajností: Eva Burešová už dává svou lásku k Přemku Forejtovi veřejně!
Konec tajností: Eva Burešová už dává svou lásku k Přemku Forejtovi veřejně! (archiv)

Vše je v případě páru momentálně sluncem zalité. Zakoukali se do sebe během natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. A protože olomouckou restauraci musel Přemek Forejt (33) dočasně zavřít, momentálně sdílejí pražský byt Evy Burešové (27). Jenomže co bude dál?

Ačkoliv by mnohé mohlo napadnout, že by svoji vyhlášenou restauraci mohl otevřít i v hlavním městě, s něčím takovým šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef prý nepočítá. „Mně se líbí to, že jsme v Olomouci, že nás to dělá jinými, a to pro mě už tehdy byla obrovská výzva otevřít restauraci v Olomouci a naplnit ji. Vlastně se tak stalo a jsem na to hrozně pyšnej,“ vysvětlil Forejt svoje stanovisko pro časopis Sedmička.

Jenže hvězda Slunečné Eva Burešová je v Praze a od sebe je za normálních okolností dělí 300 kilometrů. To na každodenní dojíždění rozhodně není! Podaří se jim najít v budoucnu kompromis?! Herečce by to jistě mnozí po jejích milostných eskapádách od srdce přáli!

Největší skříň v MasterChef Česko má Přemek Forejt!

Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
baronessa
5. 2. 2021 • 11:15

Panu Forejtovi patrně stoupla sláva do hlavy, momentálně je opravdu populární, ale kuchařů je jako máku a za pár let po něm pes neštěkne. Jeho momentální láska je další tuctovou hvězdičkou seriálu. Jenom je škoda, že v obou případech na to doplácejí děti.

defakto
5. 2. 2021 • 10:45

... když je vidím vedle seba , vypadají jako dva bezdomovce !

paralenka
5. 2. 2021 • 00:00

Ale no tak, kde berete jistotu, že to je jen na chvilku? Šéfkuchaři přicházejí i odcházejí, teď sem přesídlil do Lobsteru michelinský Paulus a ještě kdosi z těch známých, neboť se prý Olomouc stává městem kvalitní gastronomie, tak třeba zase Forejt bude z lásky pro změnu dobývat Prahu . Já jim to fakt přeji, nikdo není rád sám.

paralenka
4. 2. 2021 • 23:49

Evě Burešové bych to moc přála, zaujala mě už kdysi v seriálu Gympl, zpívala fakt dobře, i když na svoji příležitost si musela ještě pár let počkat. Pokud vím, pan Forejt sem přišel z Brna, kde má dcerku, a také to zvládl, Olomouc je příjemné město. Pokud se chce a stojí to za to, určitě najdou řešení. Oběma přeji, ať jim to vydrží, vypadají na pohodový pár.

amej
4. 2. 2021 • 21:04

Jsou hezký pár a určitě budou schopní si situaci vyřešit i přes vaše blbé komentáře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.