Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

Jakubovi se Daniela asi zalíbila.
Jakubovi se Daniela asi zalíbila. (foto ara)

Zúčastnila se soutěže Máme rádi Česko a hned se děly pořádné věci! Kvůli sympatické Daniele Písařovicové (42) způsobil během natáčení pořádný rozruch Jakub Prachař (37). Jeho náklonnost k moderátorce byla více než viditelná a fanoušky by zajímalo, jestli je jejich vztah opravdovou realitou. Dokonce padla slova o svatbě...

Padla mu do oka a tak začal vtipkovat o tom, že je vysoká brunetka jeho novou láskou. Herec, hudebník a moderátor Jakub Prachař v primáckém pořadu Máme rádi Česko laškoval s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Několikrát během natáčení zavtipkoval o tom, že si Danielu vezme a bude jim spolu krásně. Šlo opravdu jen o žertování, nebo se mezi dvojicí něco odehrává? Nebylo by to poprvé, co by se slavní lidé dali dohromady poté, co to mezi nimi jiskřilo běhen natáčení zábavného pořadu.

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...

Své o tom ví třeba herečka Eva Burešová, která se podle informací do šéfkuchaře Přemka Forejta zakoukala během práce na show Tvoje tvář má známý hlas. Co na sladké řeči bývalého partnera Agáty Hanychové řekla Písařovicová? „Já se těším, naši jedou do Prahy, svatba bude co nevidět a myslím si, že máme před sebou krásnej spokojenej život,“ zavtipkovala Daniela, která byla před začátkem soutěže prý velmi nervózní.

Seznámení ve Varech

„Viděli jsme se jednou úplně okrajově v Karlových Varech a to je celý, vůbec ho neznám. Samozřejmě znám ho jako herce, člena kapely. Je velký sympaťák, je hrozně vtipný, a to je celé, co vám zatím můžu říct,“ prozradila Písařovicová, bývalá hvězda České televize, která v květnu naskočí do oblíbené internetové televize DVTV.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
7. 5. 2021 • 12:05

Tak to by udělala terno.U něj je jen zbožné přání

milan59
7. 5. 2021 • 07:54

Hahaha raději ať se otáčí za každou sukní,než za kalhotama

p3p3
3. 2. 2021 • 06:48

Tak tomu nevěřím. Písařovicová je inteligentní. Takovou blbost nemůže udělat, vzít si takového dívkaře, který se otáčí za každou sukní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.