Zjevení na inauguraci: Nevlastní dcera Kamaly Harrisové šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zjevení na inauguraci: Nevlastní dcera Kamaly Harrisové chce udávat trendy

Kamala Harrisová při skládání přísahy. Je vůbec první viceprezidentkou USA.
Kamala Harrisová při skládání přísahy. Je vůbec první viceprezidentkou USA. (Reuters)

Nevlastní dcera nové americké viceprezidentky Kamaly Harrisové svým outfitem na inauguraci nového amerického prezidenta Joea Bidena vzbudila pozdvižení. Dostane Ella Emhoffová (22) do politiky nové trendy?

Ella studuje design na velice prestižní vysoké škole v New Yorku a svou vlastní módu prezentuje i na Instagramu, kde se to jen hemží jejími extravagantními výtvory. Její vášní je pletení. Místo palčáků si však raději uplete třeba plavky.

Má několik tetování a s ochlupením si tahle energická divoženka mnohdy hlavu neláme. Na inaguraci si oblékla kabát s třpytivými ozdobami a zúženým pasem. Pozornost poutal i ostrý bílý límec a šaty, které měla pod kabátem.

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem něco dívčího, abych podtrhla ženskost. Kolikrát se člověk obléká na inaguraci?“ řekla k šatům módní značky Batsheva. Své nevlastní matce prý říká Momala a podle všeho mají velmi dobré vztahy. „Občas si děláme legraci, že naše rodina je skoro až moc dobře fungující,“ přiznala v roce 2019 Harrisová.

Jennifer Lopez na inauguraci Joea Bidena

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Skrhola
26. 1. 2021 • 15:24

Novej módní trend? Tak já bych si z toho voblík tak nejvejš Bidenovy podlikačky

Jelimanek
26. 1. 2021 • 11:58

Prej "Zjevení na inauguraci udává trendy", cha chá! Tydlety zjevy a třeštidla můžou tak nanejvejš udávat trend na trenky

tryskomys
26. 1. 2021 • 07:00

A co jste čekali,ted musí bílá rasa do ilegality,na vše budou mít nárok jen černoši,i když nejsou tak vzdělaní,holt se přepíší dějiny,aby to ted vládnoucí rase vyhovovalo,jako přiblblé Mee To,BLM,potěš nás všechnybude tam brzy válka.

Shimmir
26. 1. 2021 • 05:55

Lady Gaga vypadala jak Marfuša z Mrazíka a jestli ta příšernost, co měla na sobě, měla být jedním z těch opěvovaných módní návrhů, tak potěš koště! Co to tam v těch módních škoách ty děti učí!?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.