Vdovec Kolomazník promluvil: Pravá příčina smrti Pilarové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdovec Kolomazník promluvil: Pravá příčina smrti Pilarové

Eva Pilarová a její muž Jan Kolomazník
Eva Pilarová a její muž Jan Kolomazník (Foto: R. Klejch, D. Černovský)

Jan Kolomazník a Eva Pilarová tvořili opravdu silný pár, ze kterého sršela láska a skutečné porozumění. Poté, co zpěvačka zemřela, se vdovci zhroutil svět a začalo mu dlouhé období smutku. 

Žal z jejího skonu mu zůstane pravděpodobně do konce života, i tak však na život nerezignoval a byl by moc rád, kdyby se mohla uskutečnit velká pocta jeho zesnulé ženě. Kolomazník se nevyhýbá médiím a v rozhovoru pro Seznam vyzradil, na co velká dáma swingu zemřela.

Smutek vdovce Kolomazníka. Další rána a slova o vlastní smrti! A Dádě ochrnula ruka

Video se připravuje ...

„Příčina smrti nebyla ani rakovina, ani covid, jak potom byly fámy, že umřela na covid, protože třináctého března vyhlásili covid a ona čtrnáctého ráno zemřela… Ona zemřela na selhání ledvin, vždyť to bylo všude v novinách… Spouštěč jejího odchodu byl ten pád… Měla zlomené tříštivé rameno a zlomenou stehenní kost. Ležela tři měsíce v nemocnici a dělali jí znovu operaci ramena a to byl spouštěč všeho,“ přiznal Kolomazník, který prožil velmi smutné Vánoce bez své milované ženy. Zároveň dodal, že pocta pro Evu se možná letos konečně uskuteční s tím, že vše zorganizuje Matěj Ruppert a Vojta Dyk, se kterými Eva zpívala a měla je velmi ráda.

Hůlka vrátil vyznamenání, teď ho obviňují kvůli penězům. A proč otevřeli urnu Pilarové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
22. 1. 2021 • 21:31

Na fotce 22 smrká do kapesníka tchyňe Karla G., sedící v chrámě za panem Kolomazníkem. By mě zajímalo, proč se chtěla tam předvést právě v červeném – na smutečním spomínkovém obradu.. Teď fakt nevím, jestli pro ni tahle barva symbolizuje smutek, nebo měla nějaký osobní pocit, že je nutno se takhle nahodit pro uctění si památky zpěvačky Evy P. ? Možná Ina T. by se věděla k tomu odborně vyjádřit..

-bello-
22. 1. 2021 • 21:08

to: Eva Pilarová

st.rec
21. 1. 2021 • 20:37

Pamětní koncert k poctě paní Evy bych uvítal a rád slyšel.Pokud někdo pochybuje o jejím umění,rád upozorním na její anglicky zpívanou LP desku nazvanou Zpívá Eva Pilarová.Jsou tam jazzové pecky-fláky od klasiky - Gershwina po Beatles a v jejím podání třeba Cun´t byemy love je absolutně nedosažitelná.Ta deska je monofonní a z roku 1963.Paní Evo,děkuji a děkuji za nejeden podpis v roce 1975 z koncertu v Náchodě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.