Trenér Ledecké: Spory s Jankem a jeho ženou! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trenér Ledecké: Spory s Jankem a jeho ženou! Proč?

Trenér Ester Ledecké Tomáš Bank přiznal spory s jejími rodiči.
Trenér Ester Ledecké Tomáš Bank přiznal spory s jejími rodiči. (Reuters, Barbora Reichová (Sport))

Trénovat Ester Ledeckou (25) není žádná procházka růžovou zahradu. Podle slov trenéra Tomáše Banka (44) za to mohou především rodiče slavné sportovkyně. Známá rodinka Banka totiž dle jeho vlastních slov umí pořádně potrápit a někdy je jejich spolupráce o nervy!

„Jsou momenty, kdy řeknu: Tak si ji trénujte sami! Staly se situace, kdy by normální, cholerický člověk už dávno vypadnul… I když jsem úplně vytočenej doruda, u večeře si z toho už děláme srandu. To je dobrá vlastnost rodiny Ledeckých. Nějak to vstřebají a udělají z toho komedii a nakonec se zasmějeme,“ přiznal pro isport.blesk.cz Tomáš Bank.

Pět akcí s výraznou českou stopou. Na co se těšit kromě Eura nebo OH?

Video se připravuje ...

„Někdy je to složité, ale nakonec to fakt funguje. K Zuzaně Ledecké můžu mít spoustu připomínek, ale jsou chvíle, kdy zachrání situaci. Udělá rozhodnutí, které se ukáže, že je správné!“ pověděl kouč Ledecké na adresu její maminky Zuzany. A co dodal k Jankovi? „Víc než názor vědecký musím brát, co řekne Ledecký,“ řekl vtipně Bank, který to s rodiči šikovné Ester evidentně opravdu nemá jednoduché.

Království servismana Ester Ledecké! Machytka ukázal svoji „kancelář“

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.