Šok pro diváky: Ulici opouští srdce seriálu Vlasta Pešek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šok pro diváky: Ulici opouští srdce seriálu Vlasta Pešek!

Rudolf Hrušínský a Dana Syslová v Ulici
Rudolf Hrušínský a Dana Syslová v Ulici (D. Černovský, archiv R. Hrušínského, TV Nova)

Ulici načas opustí postava, která je se seriálem spjatá již od samých začátků a bez níž si lidé nekonečný seriál dovedou jen těžko představit. Natáčení pozastavil na neomezenou dobu Rudolf Hrušínský ml. (74) alias Vlasta Pešek.

Postava domovníka je mezi diváky velice oblíbená, proto bude pro producenty seriálu těžké dějovou linku Vlasty Peška přerušit. Herec se rozhodl pro natáčecí pauzu zcela nečekaně kvůli zdravotním komplikacím a není jisté, zda se vůbec v seriálu ještě někdy objeví. Představitel Peška se ale snaží zachovat si pozitivní mysl.  

„Mám tady ještě scénáře, které budu točit. Jen co mi bude lépe,“ sdělil herec webu Expres.cz. O svém zdravotním stavu ale hovořit odmítl. Ani PR koordinátorka seriálu Tereza Drtinová nechtěla vzhledem k okolnostem sdělovat bližší detaily.

Rudolf Hrušínský bojuje s vážnou nemocí. A proč je Vondráčková stále sama?

Video se připravuje ...

„Nemůžu vám potvrdit nic k jeho zdravotnímu stavu. Je to ale tak, jak vám pan Hrušínský řekl. Je to starší pán, a pokud se aktuálně na natáčení necítí, nebudeme ho do toho tlačit. Až mu bude lépe a bude se na natáčení cítit, počítáme s ním,“ prozradila Drtinová.

Ulice: Pohřeb Světlany

Video se připravuje ...

Momentálně herec dotáčí své zatím poslední scény, a tudíž ještě nedošlo k jakýmkoli omezením. Kdy se Hrušínký vrátí, však není jisté. Podstatné je, aby se jeho zdravotní stav zlepšil.



Přečtěte si
naidka
21. 1. 2021 • 15:30

Na co bys každý den čučel, Baryne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.