Brejchová slaví 81, ale… Už neví o světě, šokuje dcera Tereza | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brejchová slaví 81, ale… Už neví o světě, šokuje dcera Tereza

Jana Brejchová potřebuje čtyřiadvacetihodinovou péči.
Jana Brejchová potřebuje čtyřiadvacetihodinovou péči. (archiv Blesku)

Brigitte Bardot českého stříbrného plátna dnes slaví narozeniny. Kvůli vládním opatřením se dárků ani rodiny bohužel Jana Brejchová nedočká. Ale dost možná už jí to ani nevadí.

„Maminka je ležák, vlastně pořád leží a jen kouká. Už nevnímá okolní svět. Má neurologický nález na mozku a na to žádné léky neexistují. Nikdy se to nezlepší, už se to může jen zhoršit. Je hrozné vidět takto maminku, ale pořád si říkám, že tolik lidí je na světě nemocných, že není jediná. Musíme to tak brát, že je to život,“ prozradila pravdu o zdravotním stavu legendární herečky dcera Tereza pro web Expres.cz.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

Covidu se bát nemusí
Ta ještě dodala, že jedinou věc, kterou pro ni mohla udělat, bylo sehnat mamince vakcínu. To se prý i stalo. „Maminka už se nemůže sama rozhodovat, musela jsem to za ni rozhodnout já sama s paní primářkou. Už má za sebou první dávku a čeká na druhou,“ dodala hvězda Slunečné s tím, že je jí přesto velmi líto, že jí nemůže popřát. Ale bolí ji pochopitelně skutečnost, že ji maminka vzhledem ke svému zdravotnímu stavu už nikdy nevezme za ruku, neřekne jí, že ji má ráda. A že už si spolu ani nepopovídají, nikdy se nezasmějí.

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
21. 1. 2021 • 18:08

Smutný osud naší kdysi přední herečky. Někdo je čiperný do vysokého věku, jiný zbaven činnosti, která ho naplňovala, se uzavírá do svého světa...
Znal jsem na jednom literárním webu exprofesora češtiny a literatury. Chytrý vzdělaný člověk a dobrý básník. Moc se mi líbila jeho verze Shakespearova sonetu, který jsem měl možnost číst od více autorů. Dokonce jsem ve slabě chvilce slíbil, že i já to zkusím a on slíbil, že si ho rád přečte. Ale pak se vytratil a na jiném portálu se po něm sháněla jiná autorka. Spřátelil se s její rodinou a byl u nich v dobré fyzické i duchovní formě, ale pak už se neozval. Kdosi jiný ho vypátral v ústavu kousek od Prahy. Najednou se uzavřel do svého světa a i své blízké poznával jen ve světlých chvilkách.

Kykys
21. 1. 2021 • 10:12

Je to smutné. Bohužel staří a zdravotní komplikace si nevybírají, ať to je známá osobnost, obyčejný člověk. ..Jinak paní Brejchová ztvárnila hezké herecké role.😉

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.