Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO

Kateřina Macháčková
Kateřina Macháčková (profimedia)

Hvězda právě reprízovaného seriálu Život na zámku nebo hlas maminky Kevina z filmů Sam doma se vrátí po čase na obrazovky České televize! Herečka Kateřina Macháčková (71) se totiž chystá na natáčení televizních dokumentů o vlacích. Při jedné cestě vlakem po Vietnamu byla pak doslova šokována stavem tamějších toalet. Vzpomněla si totiž na ty české ...

Prozradila to ve víkendovém Toboganu Českého rozhlasu Dvojka, který byl věnovaný právě železnici. Aleš Cibulka (43) si také pozval staniční hlas českých nádraží Václava Knopa a znalce vlaků a moderátora Tomáše Voženílka.

Kateřina Macháčková: Proč je stále sama?

Video se připravuje ...

Orient Express

„Budu jezdit nejslavnějšími vlaky světa a budu v nich rozmlouvat s cestujícími,“ řekla Kateřina o své nové práci. Moderátor pořadu Cibulka jí nabídl, zda by z jejích cest nemohl vzniknout i nový železniční magazín pro ČRo. „To by bylo fajn,“ řekla mu v přímém přenosu Kateřina. Nejvíce se Macháčková těší na cestu Orient Expressem, kterým se chtěla svézt už dříve. „Chtěla jsem si to párkrát zaplatit z honorářů, ale ta suma je vysoká. Tak si to teď užiju v rámci natáčení dokumentů,“ těší se Kateřina, která má jízdu vlakem ráda od dětství. Macháčková přitom byla dříve velmi vyhledávanou herečkou, v posledních letech se ale na televizní obrazovce objevuje sporadicky. Naposledy se objevila v roce 2019 v seriálu Čechovi.

Vlak ve Vietnamu?

Čisté toalaty Macháčková kdysi zažila cestování vlakem ve Vietnamu. „Jeli jsme z Hanoje. Měli jsme kupé, já, můj bývalý muž a moje dcera. A co si nejvíce pamatuji je, že tam oproti Česku měli čisté toalety,“ zavzpomínala.

Kateřina Macháčková (67), dcera Miroslava Macháčka (†68): Táta se styděl za rodinu a za vztahy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
18. 1. 2021 • 10:45

Ony už tyhle vyšeptalé hvězdičky neví, čím zaujmout. Fekální téma je teď naší zemi blízké.
Začínám psát scénář k filmu Jak jsem poznal vaši tasemnici. Neotřelé téma jistě chytí!

budwar
18. 1. 2021 • 09:02

Paní Macháčková, ve Vietnamu jsem byla a několikrát použila, jako dopravní prostředek, vlak. Tak jako u nás, jsme viděli vlaky a tedy i WC naprosto čisté, ale i naprosto nepoužitelné. Není to ani tak o zemi, jako o lidech. Chcete-li točit jakýkoliv dokument, lze ho natočit pravdivě, ale i naprosto zkresleně. To je velká neřest některých dokumentaristů. Tak prosím, objektivně. J.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.