Trapas v Prostřeno! Urbánková je céčková a neznámá zpěvačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Trapas v Prostřeno! Urbánková je céčková a neznámá zpěvačka?

Martin totožnost slavné maminky Jany Fabiánové rozklíčoval až díky internetu!
Martin totožnost slavné maminky Jany Fabiánové rozklíčoval až díky internetu! (FTV Prima)

Příští týden bude hodně speciální. Ke stolu zasedne pět odvážných, pro které je zdravé stravování koníčkem, ale i životním stylem. Jako první se k plotně postaví pracující student Martin Kostelecký. No a právě on si řádně naběhne hned v úvodu, protože u stolu zasedne i známá dcera ještě slavnější matky!

„Já si budu teď budu následující dny lámat hlavu nad tím, jaké zpěvačky je dcera. Tipuju asi nějakou céčkovou zpěvačku, která nebude moc známá," zaperlí hned v úvodu seznamovacího dílu třiadvacetiletý student Martin. Díky internetu ale záhadu identity maminky Jany Fabiánové nakonec  vyřeší. 

VIDEO 1:

Video se připravuje ...

„Trošku jsem "zagooglil" a zjistil jsem to. Vlastně jsem si myslel, že to bude někdo neznámý nebo dneska už zapomentý. Což tvoje maminka není! Je to Naďa Urbánková, což rozhodně není neznámá zpěvačka. A já jsem včera vlastně zalitoval, že jsem nepekl housky," zavtipkoval závěrem ohledně Nadiny známé písně Vilém peče housky, čímž její dceru dostal do kolen.

VIDEO 2:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
15. 1. 2021 • 09:40

Myslím,že spousta lidí dceru Urbánkové nezná a dnes mladí neznají ani Urbánkovou...není to nic divného...Urbánková už jen kecá o minulosti v časopisech..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.