Písařovicová kývla na nabídku snů: Amen pro krásnou kolegyni? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Písařovicová zpátky ve hře! Amen pro krásnou kolegyni?

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (archiv Mojí psychologie)

Tak tuto práci jí závidí nejeden úspěšný člověk pohybující se na poli médií a žurnalistiky. Daniela Písařovicová (42) po odchodu z České televize vzala nabídku, o které se už nějakou dobu ve spojitosti s jejím jménem spekulovalo. Nyní se nabízí otázka, zda její nástup neohrozí mladou moderátorku.

Potvrzeno! Daniela Písařovicová zazáří od května v DVTV po boku Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Moderátorka, která dlouho působila v České televizi, nahradí v tomto zpravodajském pořadu těhotnou Emmu Smetanu (32). Po oznámení této novinky se hned začaly objevovat názory, že Emmu svými výkony přímo rozválcuje.

Emma z kola ven?

Podle redakce expres.cz Veselovský už o Emmě vůbec nemluví a vypadá to spíše na to, že s kráskou už moc nepočítají. Podle již zmíněné redakce mohla Smetana kolegy naštvat například tím, že nedodržela karanténu a celkově se nechovala jako moderátorka na úrovni projektu jako je právě DVTV. Zatímco Veselovský a Drtinová jsou profesionálové za každé situace, Emma se má stále co učit.

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video se připravuje ...

V tomto ohledu ji Písařovicová již dnes snadno přeskočí a jak je známo, má letité zkušenosti z České televize, které jsou k nezaplacení. Vysoká bruneta by se tak do týmu Veselovského a Drtinové hodila mnohem více. Emma by podle nejrůznějších názorů mohla pokračovat v nějaké vedlejší rubrice v rámci DVTV a místo na výsluní přenechat Písařovicové. Uvidíme časem, jak to všechno dopadne a jaká »škatulata« se v médiích ještě objeví.

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fesak2
13. 1. 2021 • 14:27

Těším se na ní a jsem zvědavý, jak to zvládne. Ta Ema Smetana vůbec není konkurentka, to se nedá porovnávat. DVTV bude zase o level výš. Jen tak dál

blamal
12. 1. 2021 • 00:47

Netusim, co je na ni tak vyjimecneho. Dlouholeta dvoumetrova moderatorka CT s obocim jak Breznev meni flek. No a co jako ma bejt?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.