Kolaps hysterky Lucie z Výměny manželek: Strach ze sebevraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolaps hysterky z Výměny manželek: Strach ze sebevraždy!

Lucie z Výměny manželek má prý osm dětí a dnes žije s odsouzeným vrahem
Lucie z Výměny manželek má prý osm dětí a dnes žije s odsouzeným vrahem (TV Nova)

O takovou popularitu rozhodně nestála. Po středečním odvysílání premiérového dílu Výměny manželek se spustila lavina kritiky na účastnici Lucii, která fanoušky pořadu znepokojila a rozhořčila stejně jako druhou hlavní aktérku Alenu. Ostré názory diváků zašly tak daleko, že Lucie začala uvažovat o sebevraždě.

Během středečního večera televize Nova odvysílala letošní premiérový díl reality show Výměna manželek, na který národ hned tak nezapomene. Diváci po něm ihned pohotově začali vytvářet koláže s hláškami účastnice Lucie či ji rovnou začali parodovat, a Nova se tak může těšit z úspěšného startu v novém roce.

To samé však nemůže říct Lucie. Ta od té doby většině lidem leží v žaludku. Kvůli svému nezvládání emocí a zanedbávání dětí to od diváků pěkně schytala. „Chudáci děti, které budou stejné jako jejich matka,“  napsala podle webu Expres.cz jedna fanynka. „Buchty na pivu, buchtguláš a houskový knedlík bez housek, to bylo top,“ smála se jiná. Kromě vlny komentářů se na sociálních sítích již objevily i parodie na její výstup. Lidé Lucii opravdu nešetří.

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video se připravuje ...

Ačkoli se samotná Lucie k aktuální situaci zatím nevyjádřila, její nový partner, bývalý kriminálník Michal, si posměch ostatních líbit nenechal. „Tak to by stačilo! Kvůli vašim kecům a urážkám se Lucka nervově zhroutila. Prosím všechny zúčastněné, vyse*te se už na to a nechte tu holku být! Má tu čtyři děti, o které se musí starat. A s tím, jak je na tom po nervové stránce, to moc nezvládne,“ rázně napsal na Facebook Michal, jenž si odseděl více než deset let za vraždu muže. Znepokojivé na jeho příspěvku bylo mimo jiné i to, že v něm padla slova o sebevraždě Lucie. Nyní se čeká, zda se k celé situaci vyjádří i ona.

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
8. 1. 2021 • 15:44

Prachy za natáčení to joo,ale néstnějakou zodpovědnost to už ne.Co jako čeká,že se jí diváci,chudince budou omlouvat??!Její story a problém

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.