Ze slov zdrceného Krampola mrazí: Tak hrozné to nečekal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ze slov zdrceného Krampola mrazí: Tak hrozné to nečekal?

Jiří Krampol bude poprvé na Vánoce bez manželky Hanky.
Jiří Krampol bude poprvé na Vánoce bez manželky Hanky. (blesk)

Ačkoliv se snaží být aktivní, pracuje, je v blízkosti přátel, přesto herec Jiří Krampol (82) přiznal, že dny bez milované Haničky neplynou vůbec lehce. Ani po čtyřech měsících od jejího úmrtí se mu údajně zatím neulevuje, jak přiznal pro web Extra.cz.

Herce, dabéra a komika prý stále tíží samota. A jelikož se blíží Vánoce, všechno na něj dopadá s o to větší intenzitou. I když v osamocení úplně nezůstane. „Na Štědrý den a večer sám nebudu. Odpoledne máme setkání s Luďkem Sobotou (77) a dalšími, pak nás parta přátel pojede na večeři k jedné kamarádce. K ní jsme už posledních pět let jezdili i s Haničkou, “ řekl eXtra.cz Jiří Krampol.

Chantal a tajná operace. Sama o ni prosila! A Krampol na Vánoce poprvé bez Hanky

Video se připravuje ...

Jak ale přiznal, smutek na něj dopadá bohužel nepřetržitě. „Vůbec se to nelepší, je mi smutno. To víte, třicet let soužití, i přes všechny potíže, je třicet let. Hanička mi chybí a jiné to nebude asi ani na Vánoce,“ přiznává herec zkroušeně.

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
19. 12. 2020 • 14:55

No pane Krampole..po všem,co Hanička prodělala a předváděla a hlavně se nešetřila,by se vám mělo spíše ulevit,že už má klid..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.