Herečka Bára Fišerová z Modrého kódu: Sexy, ale sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herečka Bára Fišerová z Modrého kódu: Sexy, ale sama...

Bára Fišerová
Bára Fišerová (Foto archiv Báry Fišerové)

I po čtyřicítce má postavu jako holčička. Momentálně ale herečka Bára Fišerová (42) alias Pavla ze Sestřiček Modrého kódu usíná v ložnici zase sama. Aha! svěřila, že ji nemá kdo rozmazlovat. Poslední vztah jí pohřbil covid.

V lásce má smůlu. Ještě před vypuknutím pandemie Aha! nadšeně popisovala svůj vztah s mužem, který se živil hraním v Německu. Bohužel co bylo, už není. „Covid zamával úplně vším. Teď je to mezi námi spíš na přátelské bázi. Byla to taková zkouška a ty vztahy na dálku, úplně to tomu neprospělo. Chtělo by to mít někoho z větší blízkosti,“ přiznala na soustředění zdravotníků soutěže Anděl mezi zdravotníky.

Herečka Bára Fišerová: Korona mi zničila vztah na dálku

Video se připravuje ...

„Herec by mi nevadil. Pro někoho je to horší, ale já to prostě asi potřebuju. Bavit se s ním doma i o práci. Jakmile jsem chodila s někým mimo obor, nikdy to nebylo ono,“ dodala Bára, která si zlomené srdce léčila v hotelových lázních Chateau Šanov.

Bára Fišerová o vztahu na dálku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.