Strach z nevěry! Manželka Pohlreicha vyřkla rázné NE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Strach z nevěry! Manželka Pohlreicha vyřkla rázné NE

Zdeněk Pohlreich s manželkou Zdeňkou.
Zdeněk Pohlreich s manželkou Zdeňkou. (Archiv)

Zdeněk Pohlreich (62) platí za znalce světové gastronomie. Stačil by ale malý krůček, a mohl být jednou z hvězdných tváří StarDance. Jenže žena Zdeňka (47) mu dala ultimativně nůž na krk. Proč?

O tom, proč se neobjevil v oblíbené StarDance, mluvil s moderátorkou Terezou Kostkovou v jejím rozhlasovém pořadu Blízká setkání. „Jedno pozvání už jsem měl a hrdě jsem ho odmítl. Mám nějaký stupeň sebekritiky a sebekontroly. Navíc je to pro mě neúměrně časově náročné,“ vysvětlil kuchař, jak uvádí web Expres.cz.

Svoji roli v tom ale prý sehrála i manželka. Ta mu účast zatrhla. „Řekla mi, že mě tam nepustí, protože každý díl se tam začne někdo s někým pelešit,“ zavtipkoval Pohreich.

A když se ho Kostková jala k účasti přece jen přemluvit, rázně to hned smetl větou: „Každý tam chce mít toho svého blbce, aby se mu mohl posmívat. Ne ne, tohle bude beze mě,“ uzavřela téma hvězda legendárního pořadu Ano, šéfe!.

Na rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
lekno
5. 12. 2019 • 22:11

Ale čo, našiel by sa kopec žien, ktoré by ocenili okrem iného aj to, že dokáže uvariť viac, než len praženicu s čajom. Napr Jitka Zelenková - tá sa vyjadrila, že rada sleduje jeho programy. Manželka si ho drží pekne nakrátko..A zdá sa, že jemu sa to páči !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.