Ochrnutý Láďa z Mise nový domov: Vrátil se do přestavěného domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ochrnutý Láďa z Mise nový domov: Vrátil se do přestavěného domu

Mise noýv domov: Rozina a její muž Láďa
Mise noýv domov: Rozina a její muž Láďa (TV Nova)

Obrat o stoosmdesát stupňů! Tak žije rodina Ládi, kterému lékaři diagnostikovali těžké onemocnění míchy, kvůli kterému ochrnul a léčil se stovky kilometrů od domova. Mise nový domov mu zlepšila bydlení, lékaři zdravotní stav.

Z rehabilitačního centra se vrátil po několika měsících. „Zvykám si, pajdám, ale jde to. Léčím se už skoro rok a vyléčený ještě nejsem. Je to dlouhodobá záležitost. Nejhorší pro mě bylo, když jsem byl odloučený od rodiny. Budu si dávat žádost do Hrabyně na opakovací léčbu asi na šest týdnů,“ přiznal po natáčení. Lékaři ale stále přesně neví, co za jeho nemocí stojí. „Nikdo neví, jestli ještě někdy budu v pořádku. Na sto procent se to pravděpodobně už nikdy nezlepší,“ přiznal s tím, že by se co nejdřív chtěl vrátit do práce. „Po novém roce plánuje nastoupit alespoň na poloviční úvazek,“ doufá.

Další rána pro rodinu
Bezbariérovou koupelnu nevyužívá jen nemocný Láďa. „Babička měla v dubnu mrtvici, potom těžký zápal plic a selhávalo jí srdce. Museli jsme si zvykat, že už nikdy nebude chodit,“ přiznala žena Ládi Rozina.



Mise nový domov: Manžel Roziny náhle ochrnul!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.