Ivana Chýlková: Vyfoukla Kretschmerové premiéru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ivana Chýlková: Vyfoukla Kretschmerové premiéru?

Ivana Chýlková, Jaroslava Kretschmerová
Ivana Chýlková, Jaroslava Kretschmerová (Foto pro Aha! - showpix.cz, David Kundrát, profimedia.cz)

Herečku Ivanu Chýlkovou (55) a Jaroslavu Kretschmerovou (63) pojí nejen divadelní talent, ale také stejná role. Herečky totiž alternují v muzikálovém představení Legenda jménem Holmes. Slavnostní premiéry se však dočkala pouze Chýlková.

Mít jako první možnost představit novou roli, je velká pocta. V hudebním divadle Karlín se zhostila role paní Hudsonové herečka Chýlková a podala bezchybný výkon. Na tuto roli, stejně jako na všechny, jsou vždy obsazeni dva lidé. Role Hudsonové je tedy obsazena ještě Kretschmerovou, která se na jevišti předvedla hned druhý den. Rozhodně se tedy nedá říct, že by Chýlková svou kolegyni z představení vyšachovala.

„Prostě někdo musí hrát dnes a někdo zítra. Každá role je obsazený dvěma herci, alternace jsou vyvážené. Například dnes hraje Moriartyho Honza Sklenář, zítra Petr Vaněk, dnes hraje inspektora Lestrade Filip Rajmont, zítra Jaromír Dulava, řekl týdeníku Sedmička v den první premiéry marketingový manažer divadla Tomáš Matějovský.

Manažer divadla také prozradil, že o tom, kdo bude hrát ve čtvrtek a kdo v pátek, rozhodl realizační tým se všemi hlavními představiteli. Obě premiéry sklidily velký úspěch – a to nejen díky skvělému hereckému obsazení, ale také díky hudbě a textům Ondřeje Gregora Brzobohatého.

 Ivana Chýlková: Vary nedávám déle než dva dny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.