Sexuolog Radim Uzel: Rozdává rady na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuolog Radim Uzel: Rozdává rady na ulici!

MUDr. Radim Uzel
MUDr. Radim Uzel (Profimedia.cz, ara)

Vyhlášený sexuolog a gynekolog Radim Uzel (78), který nabízí v televizních reklamách tabletky pro muže, je známý po celé naší republice. Není se proto čemu divit, že ho lidé často zastavují a chtějí od něj radu. Pokud se zrovna nejedná o opravdu intimní dotaz, rád prý poradí i přímo na ulici.

Lidé ho často zastavují na ulici a dávají se s ním do řeči. „Stává se mi to nejen na ulici, ale i ve veřejných dopravních prostředcích. Pak už jen záleží na tom, co je to za člověka a o co se jedná,“ řekl Uzel týdeníku Sedmička.

„Pokud se mě zeptá mladík například v metru, zda je škodlivá onanie, můžu mu i nahlas říct, že ne. Na tom není pochopitelně nic tajného,“ řekl sexuolog. Nejčastěji ho dotazy prý zásobují lidé na pokraji společnosti. „Takoví různí vágusové, bezdomovci, žebráci,“ upřesnil Uzel. 

„Jsou rádi, že mi mohou podat ruku, nechtějí žádné rady, pouze mají radost z té samotné komunikace. A na rozdíl od sociálních sítí, kde mi anonymní lidé často nadávají, mě i pochvalí. Což od takových lidí člověka potěší,“ řekl týdeníku Sedmička s dovětkem, že jen málokdy po něm chtějí peníze.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.