Manželka Berdycha Ester: Nemám problém se odhalit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manželka Berdycha Ester: Nemám problém se odhalit!

Tomáš se dmul pýchou.
Tomáš se dmul pýchou. (Foto Aha! – Martin Hykl )

Jako modelka je zvyklá ukazovat své tělo. Taky manželka tenisty Tomáše Berdycha (32) Ester (26) v posilovně tráví hodně času. Na párty vyrazila v průhledných šatech, které odhalovaly téměř vše.

Aby nebyla úplně nahá, tak si přes tylové šaty od návrhářky Ivany Mentlové vzala sako v pánském stylu. „Vůbec nemám problém s tím, že je sukně průhledná a je téměř vše vidět. Naopak, byla to skvělá volba a nemám se za co stydět. Jako modelka jsem zvyklá se odhalovat, a kdybych na to neměla, nepůjdu do toho,“ říká Ester, která s manželem nechyběla na oslavě 25 let od založení české módní značky.

Jelikož je Tomáš už dva měsíce zraněný a léčil se u lékařů v Česku, tak se jejich role vyměnily. „Teď víc cestuji já a je to manžel, kdo mě doprovází. Je pravda, že takhle často jsme spolu v minulosti nebyli, ale mám pocit, že se víc poznáváme a naše manželství to ještě víc utužilo,“ svěřila se kráska.

 Berdych v OVERTIME: Všem se nedá zavděčit, třeba mě lidé docení až časem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
12. 9. 2018 • 11:40

a co mozek??????🤑😜🐱‍🏍🐱‍🏍🐱‍🏍😵😵😵😵

sugarbitter
12. 9. 2018 • 10:49

Pan Berdych kouká jako když mu uletěly včely. Třeba je až moc tolerantní, jelikož nic se nemá přehánět a dělat si "jméno" na odhalování je u ženy to poslední.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.