Gondík již neběhá, ale vyváží svou tanečnici autem: Šetří síly pro tanec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gondík již neběhá, ale vyváží svou tanečnici autem: Šetří síly pro tanec!

Dalibor Gondík je dalším soutěžícím v letošní StarDance.
Dalibor Gondík je dalším soutěžícím v letošní StarDance. (archiv České televize)

Účast v taneční soutěži StarDance dává Daliboru Gondíkovi (48) pořádně zabrat. Při tanci s Alicí Stodůlkovou (31) ztrácí kila, a tak šetří síly a místo běhání jezdí autem. A vyváží i svou krásku.

Na tréninku tráví moderátor každou volnou chvíli. „Naštěstí jsem na váze dlouho nebyl, ale je pravda, že mi teď upravovali frak, tak možná tam ještě něco zmizelo,“ přiznal Gondík s tím, že mu se ztracenými kily nedostává síly. „Při každém tanci máme zvedačku, a pokud podaří partnerku vzduchu, tak fajn. Vždy je to o nějakém švihu a technice. Ale abych ji zvedl jako pytel cementu, tak na to sílu samozřejmě nemám,“ přiznal moderátor. Taneční tréninky na Kavčích horách v sídle České televize jsou zřejmě natolik náročné, že odpískal i svůj milovaný běh a jezdí autem. A protože zřejmě piluje i taneční teorii, jako spolujezdce má Alici.

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.