Katie Price chtěla kvůli umírající mámě zvládnout maraton, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Katie Price chtěla kvůli umírající mámě zvládnout maraton, ale ...

Tady už vypadala na konci sil...
Tady už vypadala na konci sil... (Foto Profimedia.cz)

Známá sexbomba Katie Price (39) se převlékla za plíce a rozhodla se běžet Londýnský maraton. S minimem tréninku! No, učiněné šílenství... Samozřejmě že až do cíle se nedostala. Účel ale její snaha splnila i tak – upozornit na fibrózy plic. Na jednu z nich totiž umírá její máma Amy (64)...

Očekávalo se, že s trasou dlouhou přes 42 kilometrů bude bojovat asi osm hodin. Nakonec to ale dopadlo podle očekávání škarohlídů: Kate odstoupila ze závodu ještě před metou 15. kilometru kvůli údajnému poranění kolene. Plicní »kostým« pak předala policistovi na kole, který jej dovezl až do cíle.

„Na maraton jsem trénovala. V tom těžkém outfitu jsem dělala, co jsem mohla. A jestli je na mě moje máma pyšná, pak jsem spokojená. Na tom jediném mi záleží,“ hájila se. Takřka 39 tisíc korun pro nadaci se jí navíc podařilo získat i tak... „Hlavní je, že zvedla povědomí o zanedbávané oblasti zdraví. Sama jsem na tom tak špatně kvůli pozdní diagnóze,“ bránila svou dceru i máma Amy.

Kontroverzní modelce se přitom už jednou podařilo maraton dokončit, a to v roce 2009, jen pár dní poté, co potratila.

Umřel pro mrtvého tátu...

Podobně ušlechtilý motiv zdolat maraton měl i kuchař Matt Campbell, účastník britské soutěže Masterchef. Běžel na památku zesnulého táty a pro nadaci, v níž otec pracoval. Ve velkém vedru však asi 6,5 kilometru před cílovou páskou zkolaboval a už ho nezachránili! Bylo mu jen 29 let... Je už 12. obětí londýnského maratonu od roku 1981.


 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.