Kleopatra dostala výprask už den předem: Jak slavily Velikonoce další celebrity? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kleopatra dostala výprask už den předem: Jak slavily Velikonoce další celebrity?

Nývltová vystoupila s bujným dekoltem.
Nývltová vystoupila s bujným dekoltem. (Foto Herminapress.cz)

Pořádný výprask dostaly aktérky muzikálu Kleopatra už deb před Velikonočním pondělím. To už se ale stalo  v Divadle Broadway každoročně tradicí, že dámské obsazení neujde velikonoční výplatě. 

Letos si v závěru muzikálu pánská část obsazení v čele s Marianem Vojtkem (45), Tomášem Traplem (54) a Josefem Vojtkem (52) opatřila bleskurychle pomlázky a začala hodovačka. Velikonoční mrskačce tak neušly představitelka Kleopatry Kamila Nývltová, Linda Finková nebo Tereza Bílková.

„Tak první pomlázkovou výplatu jsem schytala hned na jevišti v divadle, když kluci na nás vlítli v pomlázkami. Dnes večer odjíždím do Krkonoš za rodinou. Letos jsem bohužel nestihla co se velikonoční přípravy týká vůbec nic, nepekla jsem ani mazance, ani jsem nebarvila vajíčka,“ svěřila Kamila Nývltová (28). To Linda Finková (49) byla jako každý rok na Velikonoce připravená. „Celý víkend jsem strávila v divadle, ale stihla jsem nabarvit vajíčka, upéct beránka, připravit nádivku a také mám krásnou jarní výzdobu,“ popsala. A jak slavily Velikonoce další české celebrity?

 Takhle si nechala Kamila Nývltová rozpíchat obličej, aby omládla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.