Král levných jídel Láďa Hruška (39) : TAKOVOU DOVOLENOU NECHCETE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Král levných jídel Láďa Hruška (39) : TAKOVOU DOVOLENOU NECHCETE!

Hruška se zvěčnil s »bohatou« hotelovou snídaní.
Hruška se zvěčnil s »bohatou« hotelovou snídaní. (Foto Facebook.com, Foto rodina Kolkových)

Tak to je nářez! Dovolená někdejšího zuřivého reportéra Ládi Hrušky (39) v Tunisku začala jako z hodně špatného hororu. Na místě způsobil takový poprask, že to ještě nezažili.

„Nestačil jsem se ani odbavit na recepci, už jsem měl kolem sebe skupinku Čechů,“ popsal Aha! Hruška a dodal: „To je dobře, že jste tu a všechno natočíte,“ prosili u recepce o pomoc. Moderátor kutilského pořadu se slušně omluvil, že tam není pracovně, ale stejně jako ostatní dorazil za odpočinkem. Posléze ale pochopil, že to není legrace.

Řetezová reakce
Tuniský hotel s českými turisty doslova zametal. „Jídlo na příděl, voda na příděl a k obědu strouhaná mrkev bez masa, protože to už došlo, stejně jako kafe u snídaně,“ popsal Aha! naštvaný Hruška, který se rozhodl, že krajanům v nouzi pomůže.

„Vyrazil jsem do boje a ptal se delegáta, co to má znamenat, jak to vysvětlí, že hosté, kteří si zaplatili all inclusive pobyt jsou o hladu a žízni,“ sdělil přímo z Tuniska Láďa. A uspěl. „Takže aby nenastala řetězová reakce, přestěhovali nás do vedlejšího hotelu,“ dodává.

Mluvčí ČOI bez kufru
Na »kvalitní« hotel doplatil i mluvčí České obchodní inspekce Jiří Fröhlich (36), který byl také ubytovaný v hotelu Safa. „Jirkovi zabavili kufr a nechtěli mu ho dát, protože si fotil švába a vše co se v hotelu děje,“ popsal Hruška.

Na exkluzivní video s Láďou Hruškou z Tuniska se podívejte zde:

Přečtěte si
dandova
18. 7. 2017 • 08:52

V tomhle případě fakt musím napsat, že tam neměli lézt. Dlouho se to ví, ale je to marný, je to marný, je to marný. To je to jejich moře za pár šupů.

kov3
18. 7. 2017 • 05:53

"Český ráj to na pohled..." Egypt, Tunisko, , hlavne, že je to levný....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.