Jak slaví Beckhamova princeznička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak slaví Beckhamova princeznička!

Hrdý táta s malou oslavenkyní
Hrdý táta s malou oslavenkyní (Foto Instagram)

Beckhamovi sice žijí v Los Angeles a dcerka Harper se tam i narodila, pořád jsou ale Angličany. A tak dívenka slavila 6. narozeniny čajovým dýchánkem. A ne ledajakým: přímo v královské společnosti a v Buckinghamském paláci.

Rodiče David (42) a Victoria (43) se světu pochlubili exkluzivními fotkami, ale ne všichni tleskali... „Co všechno se dá pořídit za peníze,“ pohoršovala se na sociálních sítích Lousia148. „Že by nové obchodní praktiky královské rodiny?“ přisadil si sarkasticky Ian Boulton.

„Aby bylo jasno, neotevřeli nám brány paláce kvůli narozeninové party. Byl to čajový dýchánek, kam pozvali nás i další hosty. Byli jsme tím poctěni,“ snažil se David umlčet kritiky. „Členové královské rodiny, kteří bydlí v královských rezidencích, si čas od času pozvou soukromé hosty,“ snažil se vysvětlovat mluvčí Buckinghamského paláce.

Ale rozhořčené daňové poplatníky moc neuklidnil. Rodinu včetně Davidovy matky Sandry Georginy (68) pozval prince Andrew (57) a jeho exmanželka Sarah Ferguson (57). A jejich dcera a královnina vnučka Eugenie, ač už má 27 let, skončila v dětském koutku s ostatní omladinou…

Na video s Victorií se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.