Nejdivnější diety! Kdo je drží? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nejdivnější diety! Kdo je drží?

Madonna a Jennifer Lopez.
Madonna a Jennifer Lopez. (Foto: Profimedia.cz)

Jen omezit přísun potravy a jít cvičit už v dietních plánech celebrit nefrčí, každá si potřebuje vymyslet vlastní recept na krásu a fit postavu. Ovšem poslední dobou se zdá, že místo terapie fyzické by potřebovaly hvězdy spíš tu psychickou. Ale co, kdo se nechce s novým rokem a kúrami pro vylepšení kondice inspirovat od hvězd a hvězdiček, aspoň se pobaví, jak jsou cáklé…

Jennifer Lopez (47): Grep do nosu!
Zpěvačka a herečka věří v zázračnou sílu esenciálního oleje z grapefruitu. Blahodárně prý totiž působí na játra a hubne se po něm. Nosí proto s sebou ampulku s tímto olejem, ke které si čas od času přičichne, někdy i usrkne. Asi to funguje, protože vypadá pořád »nechutně« dobře…


Heidi Klum (43): Krásně osolená Němka!
Německá modelka svěřuje své tělo do péče epsomské soli. Ta, bohatá na síran hořečnatý, se tradičně používá do koupelí a jako projímadlo, pomáhá při migrénách, zlepšuje kvalitu spánku a z těla vyhání toxiny. Heidi si ji také užívá ve vaně před důležitými akcemi, kde musí vypadat skvěle. Snižuje totiž otoky a z těla odvede přebytečné tekutiny.

Renée Zellweger (47): Královna zmrzlých hlasivek!
Představitelka Bridget Jones se s dietami nepáře, nevymýšlí nic nového, a když se chce bez kalorií nasytit, prostě schroupe kostky ledu. Velmi sofistikované, ale nenastydne? A co hlasivky? Led patří přece do whisky…
Victoria Beckham (42): Hele, Anča Dlaňovka…
Po porodu posledního potomka, dcery Harper, chtěla shodit těhotenská kila. Omezila všechny cukry a vrhla se na dlaňovou dietu. To znamená, že jedla pět potravin s vysokým obsahem proteinu (losos, tuňák, míchaná vejce, luštěniny, řecký jogurt) v porcích velikosti dlaně denně.

Beyoncé (35): Huhu koktejl hadr!
Zpěvačka nepatří ke klasicky vyzáblým celebritám, hubnutí ale chytlo i ji. Pila koktejl z vody, citronové šťávy, javorového sirupu a kajenského pepře. Občas si kvůli očistě těla také odskočí k veganství.
Lady Gaga (30): Whisky! A žádné těstoviny!
Kontroverzní zpěvačka má i pěkně kontroverzní dietu. Whisky a jídla s nízkým obsahem sacharidů. Ovšem cvičit musí jít i s kocovinou.

Gwyneth Paltrow (44): 21, voko bere!
Herečka prochází 21denní očistou, při které z jídelníčku vynechá potraviny s lepkem, mléčné a červené maso. Prý se jí vždy zlepší zažívání a sníží alergie.

Miranda Kerr (33): Kokos proti prdíkům!
Klíčem pro dokonalý vzhled australské modelky je kokosový olej. Každý den si k jídlu dá lžíci, což jí sníží nadýmání a zrychluje zažívání.
Reese Whiterspoon (40): Papá jako miminko!
Kojenecká výživa. To je prý jeden z triků slavné herečky. Porce jsou malinkaté, takže se nepřejíte, mají plno vitamínů a málo kalorií.

Madonna (58): Vzduchovka!
Na bizarní diety zpěvačky nikdo nemá. Věří totiž jak na tzv. dietu vlkodlačí, kdy pije vodu nebo džus jen při úplňku nebo v novu, tak na dietu vzduchovou. To si k talíři s jídlem jen přičichne a zase ho vrátí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.