Langmannová by s manželem neměnila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Langmannová by s manželem neměnila!

Jak by to dopadlo, kdyby si manželé prohodili profese?
Jak by to dopadlo, kdyby si manželé prohodili profese? (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Martin Hykl)

Krásná modelka Renata Langmannová (30) žije se sportovním komentátorem a moderátorem Ondřejem Novotným (39) už osm let. Manželé nyní prozradili, jaké by to bylo, kdyby si vyzkoušeli profesi toho druhého.

Kdyby Langmannové přistála na stole zajímavá moderátorská nabídka, tak by profesi svého muže klidně vyzkoušela. Tréma by ale podle modelky byla veliká. „Určité ambice v tom mám, to nebudu lhát. Ale na druhou stranu, když mám vedle sebe člověka, který tu profesi dělá celý život, vidím na něm, co to obnáší a jak těžké je se vypracovat, tak k tomu nemám odvahu. Hlavně se s ním neustále srovnávám a vím, že tak dobrá nikdy nebudu,“ prohlásila Renata pro Sedmičku.

Ondra ale věří, že by roli moderátorky zvládla s grácií. „Z mého pohledu se Renča zbytečně podceňuje. Skvěle působí na lidi, umí se prezentovat a dokáže mluvit. Samozřejmě by ta moderace od ní nebyla perfektní jako že by zítra mohla jít dělat Slavíky, ale zvládla by to. Když to řeknu jinak, Lucie Výborná je zkušená moderátorka, mám ji moc rád a fantasticky se poslouchá v rádiu, ale tak, jak ona odmoderuje České Lvy, to Renča udělá taky,“ nešetřil chválou Novotný. Dvoumetrový moderátor se naopak v roli modela zrovna nevidí. „Já myslím, že nabídka na módní přehlídku nikdy nepřijde. Kvůli své výšce se totiž jen tak do něčeho nevejdu. V běžném obchodě neseženu ani boty. Oblečení si musím nechávat šít. Ale kdyby na to někdy došlo, tak proč ne. Nemám s tím problém,“ dodal se smíchem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.