Vaculíková z Ulice o chlapech: Nejsem mamahotel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Vaculíková z Ulice o chlapech: Nejsem mamahotel!

Šárka už uklízení neřeší. Raději se ve svém volnu věnuje příjemnějším věcem.
Šárka už uklízení neřeší. Raději se ve svém volnu věnuje příjemnějším věcem. (Foto archiv Divadla Bolka Polívky, ara)

Herečka Šárka Vaculíková se dlouho trápila tím, že nemá doma uklizeno. Teď hodila tyto problémy za hlavu. Konečně totiž našla chlapa, který si dokáže i uvařit.

„Hodně dnešních mužů je zvyklých, že jim žena bude dělat maminku, a to je průšvih. Mám štěstí, že jsem poprvé v životě narazila na chlapa, který to tak nemá. Dokáže doma uklidit i spoustu dalších věcí. Žasnu, že to jde. Že se tím nemusím trápit. Že existují muži, co jsou schopni i uvařit,“ básnila o svém příteli půvabná blondýna pro Právo.

Vaculíková si celý život dělala vrásky s tím, že zrovna není ženou do domácnosti. Nyní už si podobné myšlenky vůbec nepřipouští. „Přiznala jsem si, že se s tím nedá nic dělat. Vím, jaké je, uklidit si celý byt. Ale je to věc, kterou ráda přenechám někomu jinému. A místo úklidu jdu psát nebo cvičit taj-či nebo jógu nebo cokoliv, co mně zrovna dělá radost. A už z toho nemám výčitky svědomí jako dřív,“ vysvětluje Šárka. „Zkrátka jsem si to přiznala a už se nestydím, že si dopřávám luxus v podobě paní na uklízení. Já pak jen přijdu do krásně uklizeného bytu a zdobím si ho maličkostmi, zútulňuji ho a dělám si z něho domov, kam se ráda vracím. To mě moc baví. Dělá mi radost být v hezkém prostředí s hezkými předměty a nábytkem, z toho se raduji a tím se zabývám,“ dodává Vaculíková.



Přečtěte si
lalia
23. 10. 2016 • 13:38

Vaculíková,to by se snad líbilo každé ženě.Jenže,nemyslíš si,že to od tebe vůči partnerovi není hezké?Chceš žít ve dvou?Musíš se zapojit půl na půl,aspoň!Ne li víc.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.