Blažek, Dejdar a spol.: Víme, kolik litrů piva v seriálu propili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Blažek, Dejdar a spol.: Víme, kolik litrů piva v seriálu propili!

Dejdar umí pivo nejen čepovat, ale také roznášet.
Dejdar umí pivo nejen čepovat, ale také roznášet. (Foto: FTV Prima)

Přes 600 litrů piva vypili herci primáckého seriálu Přístavu u Filipa Blažka (42) a Martina Dejdara (51). Už vytočili 1200 půllitrů a prodali přes 250 »lahváčů«!

„V  seriálové hospodě se čepuje nealkoholické pivo. Když se v ní natáčí vícero obrazů a před kamerou je hodně herců včetně komparzistů, vytočí se až osmdesát piv za den,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Přístav by se tak mohl z fleku přejmenovat na Pivní zátoku! „Od začátku natáčení se načepovalo dvanáct set piv, což je šest set litrů nealkoholického piva. Lahvového bylo spotřebováno už dvě stě padesát kusů,“ dodal zdroj.


Zlatého moku si vrchovatě užívá i Dejdar coby hospodský Marek Skála. „Mě to čepování piva hrozně baví,“ svěřil Aha! herec, který za pípou působí, jako by se u ní narodil. Vlastní restauraci nebo bar by ale ve skutečném životě prý nechtěl.

Hrachovcová pod obraz
Jinak než na place se chová i Kateřina Kaira Hrachovcová (41). Představitelka potřeštěné Mileny do sebe už několikrát házela jednoho panáka za druhým a zpila se takříkajíc pod obraz. V soukromí ale už tak odvážná není. Pít jednoho panáka za druhým před kamerou má navíc tu výhodu, že se nejedná o pravý alkohol, ale o vodu nebo černý čaj.

Trumfli i Vinaře!
Zatím největším rekordmanem v počtu vypitých piv během natáčení byla v posledních letech druhá série Vinařů. Jejich rekord 455 litrů piva za natáčení seriálu ale pokořili pijani z Přístavu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.