Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a její předávání trůnu... Proč byla nervózní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a její předávání trůnu... Proč byla nervózní?

Velké přípravy.. To musí být!
Velké přípravy.. To musí být! (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ALO diamonds, ara)

Její rok vlády skončil! Nikol Švantnerová (23) hrdě předala svou korunku pro královnu krásy nové vítězce České Miss. Na svůj poslední večer se modelka zahalila do diamantů v hodnotě téměř čtyř milionů korun!

Kolekce šperků se příhodně nazývá »Královská kolekce« české klenotnické značky. Náhrdelník je opravdový unikát z bílého 18karátového zlata osazený 545 diamanty a několika rubíny. Cena: 2 840 950 Kč! Na slavnostním vyhlášení v pražském Obecním domě včera zářila jako skutečná královna, byť odstupující...

„Normálně takto drahé šperky nenosím, ale pro tuto příležitost jsou diamanty nutností. Stylista mi tento set vybral opravdu na poslední chvíli. I když krásu šperků obdivuji, jsem nervózní, když si uvědomím, jakou drahotu na sobě mám,“ smála se dnes už loňská vítězka soutěže krásy.

Make up:

„Make up jsme volili i podle šatů. Přirozenější hnědé oči, což mi sluší nejvíce. Kvůli doplňkům jsme voliili i barvu rtěnky,“ okomentovala Švantnerová, která se svěřila do rukou vizážisty hvězd Pavla Kortana.

Vlasy

„K šatům jsem měla už předem vybrané vlny na jednu stranu, což k mým šatům vypadá nejlépe,“ vysvětlila Nikol volbu účesu.

Náhrdelník z Barmy

Do základu z bílého zlata ručně osazovali diamanty a rubíny tři faseři, ale na jeho zhotovení se včetně návrhu podílelo celkem šest lidí a jeho výroba trvala osm týdnů. Na návrhu náhrdelníku se podílel Alojz Ryšavý, majitel značky ALO diamonds, a sám do něho vybíral a kupoval rubíny přímo v Barmě! Byl vyroben v počtu jednoho kusu, a jeho nová majitelka tedy bude vlastnit originální skvost.

Výsledky České Miss 2016 byly známy až po uzávěrce vydání. Obsáhlou reportáž čtěte v zítřejším Aha!



Přečtěte si
ivoadler
3. 4. 2016 • 10:43

Ti blbečkové se nám snaží namluvit, že ty šperky jsou její? To snad ne. Jinak Švantnerová nula bodov. Ničím na sebe neupozornila. Kdyby měla aspoň nějaké skandály. Celé to "kralování" odseděla a odchodila.

eisenbieger
3. 4. 2016 • 08:09

tak holky si tam obejdou znamy adresy, sesbiraji vizitky tech co daji za noc 150 litru a holky si to pozdeji osetri ....je tam opravdu tolik chlapu co si potrebejou pohonit triko a udelat zarez a jsou hlavne ochotny pustit chlup ...sajchove pustej i 100 litru v dollarech

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.