Hvězdám Plesu Opery uletělo letadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdám Plesu Opery uletělo letadlo!

Tom Riley a Lizzy Caplan
Tom Riley a Lizzy Caplan (Foto: archiv, ara)

Měly být ozdobou Plesu v Opeře ještě před jeho začátkem a málem ho vůbec nestihli! Britské filmové hvězdě Tomovi Rileymu a jeho hollywoodské přítelkyni Lizze Caplanové totiž před nosem uletělo letadlo z Londýna do Prahy. Alespoň si mohli v letištní hale oprášit nějaké ty taneční kroky.

Kvůli mimořádné dopravní kalamitě ve městě nad Temží herci zmeškali odlet letadla a organizátoři plesu začali být trochu nervózní. Museli totiž odříct několik exkluzivních rozhovorů, které měly herecké hvězdy rozdat ještě před začátkem plesu, jehož měly být ozdobou. „Přiletí? Nepřiletí?“ dohadovali se zainteresovaní a napětí se v tu chvíli dalo krájet. Tak prestižní akci, jakou pražský Ples v Opeře bezesporu je, totiž mohla ohrozit úplně banální věc, jakou je dopravní zácpa.
Krátce po včerejším poledni ale bylo jasno. „Hosté do Prahy dorazí pozdějším spojem,“ oznámila s úlevou ředitelka plesu Zuzana Vinzens.

Da Vinci a iluzionistka
Kdyby Tom a Lizzy na poslední chvíli nedorazili, Praha by přišla o hvězdy, které sem nelétají každý den. Tom Riley je držitel ceny BAFTA (britská obdoba Oscara) za postavu mladého Leonarda Da Vinciho ze seriálu Da Vinciho démoni a jeho přítelkyně zrovna dokončuje hollywoodský film Podfukáři 2, kde její postavě iluzionistky herecky sekundují například Morgan Freeman, Michael Caine, Woody Harrelson či představitel Harryho Pottera Daniel Readliffe.  

Architekt
Další hlavní mužskou hvězdou Plesu v Opeře, která naštěstí problémy s dopravou neměla, byl architekt Terry Farell. Nenápadný muž, který si ve světě vybudoval renomé svými impozantními stavbami. Je autorem nádraží londýnského Charing Cross, navrhl čtvrť Canary Wharf či budovu ředitelství MI 5 známou z filmových bondovek. Není divu, že se mu tak od královny dostalo čestného titulu sir. A přesně takový člověk na plese, jehož motto znělo, že každá žena může být královnou, nesměl chybět.

Další info o Plese v Opeře najdete ZDE!



Přečtěte si
hu11
7. 2. 2016 • 14:38

Z této zprávy mi ukápla slzička, ale blahem

mikimi
7. 2. 2016 • 08:51

Nechci vam do toho kecat, ale prave ten architekt, ktery nesmeľchybet, tak tam nebyl a omluvil se pred zacatkem plesu. Zkuste pohledat. Mohli jste z toho vytridkat zajimavejsu clanek - ples v opere v ohrozeni, nedorazi zadna hvezda, co budou poradatele delat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.