Sexy dcerky starých rockerů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sexy dcerky starých rockerů!

Bono Vox s dcerou Eve Hewson.
Bono Vox s dcerou Eve Hewson. (Foto: Profimedia, Reuters, ara)

Staří rockoví dinosauři. Zdobí je charisma, jejich práce; ovšem s vizáží už toho moc nenadělají, tváře jim bouřlivý život zbrázdil vráskami, jenže co jim Pánbůh vzal, vrátil na dcerách. Veteráni bigbítu jsou pyšní na své krásné sexy holčičky, které jsou dnes modelkami, herečkami, zpěvačkami. Prostě se povedly! Ještěři holt umějí ve všech směrech…

Eve Hewson (23)
Tatínek: Bono Vox (55), zpěvák U2
Herečka, modelka. Nyní se představila v krajkovém prádle na obálce časopisu GQ a slavný táta jen nestačí valit kukadla za svými oranžovými brýlemi, jak mu holka vyrostla. Odstěhovala se z Dublinu do New Yorku, točí filmy a fotí do nejlepších magazínů. Naposledy filmovala se Stevenem Spielbergem. Po boku Toma Hankse hraje v thrilleru Bridge od Spies. Bono ji má s manželkou Ali, s níž je už 33 let!

Alexandra (29) a Theodora (30) Richards
Tatínek: Keith Richards (71), kytarista Rolling Stones
Holky se povedly, obě jsou topmodelkami, fotí zejména pro Voque, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, apod. Legendární kytarista je má s modelkou Patti Hansen (59), kterou si vzal v roce 1983. Když Keith napsal knížku pro děti, Theodora ji ilustrovala. Že je po tátovi rebel, potvrdila, když ji před pár lety zatkli za grafitti výtvory na klášterních zdech v New Yorku.

Lily Collins (26),
Tatínek: Phill Collins (64), bubeník Genesis
Dnes už poměrně známá herečka. Žije v Los Angeles a vystudovala televizní žurnalistiku. Neznámější filmy, kde se objevila, jsou Zrození šampióna (2009), Bez dechu (2011), Sněhurka (2012), Mortal Instruments: Město z kostí (2013) a S láskou, Rosie (2014).


Sophie Simmons (23)
Tatínek: Gene Simmons (66), basák a šéf Kiss
Je modelkou, zpěvačkou, ovšem angažuje se v humanitárních nadacích. Její maminkou je Shannon Tweed (59), herečka, modelka a bývalá Playmate.

Georgia May (23) a Elizabeth Scarlett (31) Jagger
Tatínek: Mick Jagger, zpěvák Rolling Stones
Obě holky jsou sexy po mamince Jerry Hall (59), modelce a nejznámější manželce Micka Jaggera. Po tátovi zdědily divokost a šarm a vlastně i sex appeal.

Ruby Stewart (28)
Tatínek: Rod Stewart (70), zpěvák
Když je byla maminka Kelly Emberg (56) modelka, dcera tuhle práci vzala také. Za kolekci snímků pro prádlo Ultimo vydělal rovný milion liber už v roce 2007. A pak už to šlo samo. Točí reklamy, za Pepsi vydělala rovněž majlant.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.