Televizní fanoušci pozor! Velké seriálové trumfy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Televizní fanoušci pozor! Velké seriálové trumfy!

Miroslav Donutil získal pro další díly nového krejčího.
Miroslav Donutil získal pro další díly nového krejčího. (Foto: ČT, FTV Prima)

Tři velké trumfy. Posledním prázdninovým dnem odstarovala Česká televize hned dva nové seriály. A další na diváky zaútočí už tento pátek – nerudný doktor v podání Donutila.

Doktor Martin - Donutil zničil 8 obleků
Premiérový díl šestnáctidílné série natočený podle úspěšné zahraniční předlohy bude odvysílán v pátek 4. září ve 20 hodin. Hlavní hrdina je chirurg Miroslav Donutil (64), který opustil zavedenou městskou praxi a stal se svérázným lékařem na venkově. Ten chodí výhradně v obleku. V bílém plášti ho vůbec nezahlédnete. Musel tak při natáčení ve vedrech i v mrazech střídat osm obleků. „Naštěstí jsme pro další série, které se již točí, získali jiného krejčího. Budou mi tak stačit jen obleky tři,“ raduje se Donutil.

Labyrint - Majer je vykopávač dveří
Po sedm pondělních večerů mohou diváci sledovat mysteriózní detektivní seriál, ve kterém Jiří Langmajer (49), Stanislav Majer (37) či Zuzana Kanócz (35) vyšetřují sérii rituálních vražd. Aby herci v rolích detektivů byli opravdu přesvědčiví, museli si z příkazu režiséra Jiřího Stracha (41) osvojit nové dovednosti. „Můj Grossman je takový klasický detektivní vlčák, který díky své práci nemá moc času na rodinu. Ale je to sympaťák, kvůli kterému jsem absolvoval i speciální výcvik vykopávání dveří a držení pistole,“ řekl Majer.


Rudyho má každý rád - Rašilov bez publika
V hlavních rolích adaptace oblíbeného amerického sitcomu se včera poprvé na obrazovkách ČT poprvé uvedli Jitka Schneiderová (42) a Saša Rašilov (43). Přestože klasické natáčení situační komedie probíhá v USA vždy s živým publikem, u nás tomu tak nebylo. „Rudyho jsme točili bez živého publika, takže jediným divákem jsem byl já. Já jsem se smál a tleskal, nebo se naopak nudil,“ svěřil režisér Petr Zahrádka (40), který do vedlejších rolí obsadil Evu Holubovou (56) a Oldřicha Navrátila (62).



Přečtěte si
mixalca
3. 12. 2015 • 00:12

j.p.toman Tvá závist tě jednou zničí nebo to je nenávist .

mord
1. 9. 2015 • 10:39

Mela jsi byt herečka stara oxallis když to ještě šlo a tak moc jim závidíš ale nic neumíš tak nikdy nic mit nebudes zbabela babo

pelagie
1. 9. 2015 • 08:08

Slováci 1.díl tohoto seriálu už dávali v neděli....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.