Macecha Verešová kápla božskou: Jaké vztahy má s nevlastními dcerami? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Macecha Verešová kápla božskou: Jaké vztahy má s nevlastními dcerami?

Andrea Verešová a její dvě nevlastní dcery.
Andrea Verešová a její dvě nevlastní dcery. (Foto Aha! - Herminapress.cz, ara)

Modelka Andrea Verešová (34) má s manželem Danielem Volopichem (39) dvě děti. S předchozího vztahu má ale právník ještě dvě dcery. Jak spolu ženy jeho života vlastně vycházejí?

S manželem se tenkrát Andrea seznámila ve Špindlerově Mlýně, kde jí naléval hruškovicí tak dlouho, až souhlasila s další schůzkou. Nakonec se opravdu dali dohromady a mají spolu starší dceru Vanessu (7) a syna Daniela (6). Daniel Volopich má ještě dvě další dcery a udělal tak z Andrey macechu. Jaké mají s nevlastní matkou vlastně vztahy?

„S holkami mám od samého začátku velice hezký, kamarádsky vztah. Děvčata jsou opravdu velice chytré a milé holky. Od malička se věnují vrcholovému lyžování a přitom se výborně učí. Mají talent snad na všechno, do čeho se pustí, to jim jde skvěle. :-) Obdivuji jejich vůli a vytrvalost. Nikdy mezi námi nefungovala žádná konkurence, ba naopak,“ říká Verešová v rozhovoru pro zena-in.cz. „Pomáháme si, radíme, dokonce jsem si všimla, že mě holky hájí, když třeba někdo napíše něco ošklivého. Vždy se mě zastanou, že to není pravda, že mě ti lidé neznají atd. Holky jsou vážně moc fajn,“ říká bývalá slovenská misska o svých nevlastních dcerách Josefíně a Valentině.



Přečtěte si
tacoo
23. 2. 2015 • 18:46

Doba, kdy se na Verešovou dalo koukat, je už dávno pryč. Vypadá jak vyžilá *** s chamtivým a hadím pohledem. Veškeré fotky jsou jenom se starší Volopichovou, takže, kdo ví, jak to mají s tou mladší.

koko61
22. 2. 2015 • 21:41

Běžte už s tou kun.dou mečiarovskou do pr.dele

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.