Petra Černocká (64) o sex s Janem Krausem (60) nestála: Budete koukat, čemu dala přednost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petra Černocká (64) o sex s Janem Krausem (60) nestála: Budete koukat, čemu dala přednost!

Petra Černocká měla zaučovat Jana Krause během natáčení Saxany. "Je to nesmysl," říká zpěvačka.
Petra Černocká měla zaučovat Jana Krause během natáčení Saxany. "Je to nesmysl," říká zpěvačka. (TV Barrandov, ara)

Bývalá čarodějnice Saxana nepřestává překvapovat! Co chvíli z ní vypadne nějaká ta perla i proto, že má svůj sloupek v bulvárním časopisu, kde odpovídá na dotazy čtenářů. A jelikož jde nezřídka o pěkně dotěrné otázky, musí zpěvačka s barvou ven!

Tak kupříkladu musela vysvětlit, jak to bylo s jejím údajným milostným poměrem mezi ní a Janem Krausem během natáčení Dívky na koštěti. Podle informací čtenáře totiž Petra Černocká zaučovala kolegu do tajů lásky. "Nesmysl. Devatenáctiletou holku čtrnáctileté ucho nezajímá. Sama jsem navíc byla ještě málo zaučená. Imponovali mi samozřejmě jen starší kluci," vysvětlila v Sedmičce.

A je to pochopitelné. Petra měla úplně jiné zájmy než mladé ušáky. Ráda se totiž potloukala kolem popelnic a číhala, kde co sbalit. Po čem hlavně šla? "Když ještě existovaly železné neděle, pamětníci vědí, tak jsem často vyrážela na lov za poklady složenými u popelnic. Teď už se tam starožitná lampa ale nenajde," posteskla si Černocká.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.