Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: Kuře TERYAKI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: Kuře TERYAKI!

Tomio Okamura
Tomio Okamura (Aha! – Martin Přibyl )

Naložené kuřecí maso na »japonský způsob« je v Česku velmi oblíbené. Připravíte si ho za pár chvil, ale pochutnáte si na něm více, naložíteli ho na nějakou tu hodinku dopředu do sosu. Chuť, ve které se mísí slaná sójová omáčka a moučkový cukr, si vás jistě podmaní.

„Česká a japonská kuchyně mají společné to, že vaří i s cukrem. To je na Západě dost neobvyklé. Naše jídla umějí být oproti nim sladkokyselá, a proto chuťově zajímavější,“ připomíná největší odborník na japonskou kuchyni u nás Tomio Okamura.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.