Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Huberta Horáka - Prostřel mušle na víně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Huberta Horáka - Prostřel mušle na víně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vysoký a štíhlý fešák Hubert Horák (23) z Prahy se do reality show Prostřeno! přihlásil, aby potěšil svou babičku, věrnou divačku pořadu! Dnešní soutěžící (od 18 hodin v TV Prima) překvapí úrovní svého nového bydlení, ale hlavně přichystaným belgickým menu, protože tahle kuchyně není nijak vyhlášená. Takže pokud někdo nejí mušle, bude mít smůlu.

Student Hubert Horák hodně cestuje a za sebou má pobyt v Austrálii, Kanadě či Americe. Všude poznával místní kuchyně a učil se nová jídla. Teď se rozhodl připravit jídlo ze své v současnosti nejoblíbenější země – Belgie. Ostatně v Bruselu by v budoucnu rád pracoval.

„Vaření miluji, kuchtil a pekl jsem od útlého dětství s maminkou. Teď často jezdím do Bruselu, proto soutěžícím uvařím něco odtamtud,“ vypráví Hubert, který je schopen ukuchtit večeři i pro deset lidí. „Vařím rychle, levně a dobře. V restauracích vždy zkouším něco nového, takže se nebojím experimentovat,“ ohodnotil mladík své kuchařské umění.

Nejraději má suši a mořské plody, které by mohl jíst denně. Jsou ale i jídla, kterým se rád vyhne. „Nesnáším zabíjačkové hody a vnitřnosti. To mám od dětství,“ popsal Hubert, který také nemá rád, když se u jídla sleduje televize.

Kromě toastu s krabí pomazánkou a celerové polévky dnes pro soutěžící připravil i bruselské slávky s hranolkami a čekankovým salátem a také pravé belgické vafle se šlehačkou. Vaflovač ho sice v soutěži trochu pozlobil, ale nyní už s ním prý umí brilantně.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.