Stevena Seagala obvinili - Sexuálně týral ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stevena Seagala obvinili - Sexuálně týral ženy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Americký drsňák Steven Seagal (58, filmy Přepadení v Pacifiku, Aljaška v plamenech) čelí otřesnému skandálu! Modelka vietnamského původu Kayden Nguyen (23) ho obvinila, že si najímá mladé ženy jako sexuální otrokyně! Sama byla jednou z nich... Po Seagalovi chce v přepočtu 18 milionů Kč jako odškodné!

Kayden se přihlásila na místo Seagalovy osobní asistentky. První noc po nástupu do práce ji herec poprvé sexuálně zneužil. „Sahal mi na prsa a nutil mě, abych mu strčila ruku do kalhot. Zdůraznil mi, že to nesmím nikomu říct. Druhý den jsem se mu pokusila vysvětlit, že šlo nejspíš o nedorozumění, on mi ale začal sahat mezi nohy, opět mi zvedl blůzku a začal ocucávat moje bradavky.“ Kayden nebyla jediná – v Seagalově domě prý žily ještě dvě Rusky v jejím věku. Jednu z nich měla pravděpodobně nahradit. Herec své otrokyně navíc nutil brát drogy.

Seagal nechtěl nechat novou otrokyni dobrovolně odejít. „Musela jsem utéct. Pronásledoval mě se zbraní, taxikář naštěstí šlápl na plyn a ujeli jsme mu.“ Kayden v zoufalství nechala v Seagalově domě osobní věci včetně klíčků od auta, laptopu, mobilu, oblečení a kosmetiky. „Personál mě donutil podepsat, že souhlasím s mimosoudním vyrovnáním a nepodám na Seagala žalobu. Jen tak jsem mohla dostat své věci zpátky.“

Proslulý proutník Seagal byl třikrát ženatý, je otcem šesti dětí. Jedno se narodilo chůvě Arisse, která se v 90. letech starala o tři děti. Ty měl Seagal s modelkou Kelly LeBrock.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.