Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Monika: Osvobodila jsem se od dlužníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Monika: Osvobodila jsem se od dlužníka!

 (Aha! – D. Černovský)

Paní Monika (33) zažila nepříjemnou situaci, která nyní hrozí mnohým Čechům. Její muž se zadlužil a do domácnosti přišel exekutor. Monika však situaci řešila neobvykle. Exekutorovi nabídla sex a přesvědčila ho, aby přišel později.

„S manželem jsme všechny věci rozvezli po spolehlivých kamarádech. Víme, jak to chodí. Exekutoři zabaví úplně všechno a pak si to pod cenou rozprodají mezi sebou,“vzpomíná Monika. Manžel se jí vlastně ani neptal, jak vymahače přesvědčila. prostě rád, že se to vyřešilo.To je jeho typický přístup. Nechává problémy na ostatních. Když ale zjistil, jak jsem to zařídila, zlobil se. Vůbec nechápal, že mě k tomu vlastně dohnal,“ zlobí se Monika. Navíc si manžel půjčovat nepřestal a stále hrozilo, že exekutor znovu přijde. „Rozhodla jsem se, že od něj odejdu,“ říká Monika rozhodně. Ví, že se s malým synem bude muset uskromnit, ale chce začít nový život s čistým štítem a bez dluhů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.