Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Simona: Milenka mi vše řekla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Simona: Milenka mi vše řekla!

Simona svému muži věrná být nechce.
Simona svému muži věrná být nechce. (Aha! – Dan Černovský)

Bývalá modelka Simona (28) podvedla svého muže na horách. Zjistila totiž, že jí byl v době těhotenství nevěrný. Aby se mu pomstila, vyspala se s lyžařským instruktorem. S manželem nakonec všechno urovnali, ale ve vztahu zůstala nejistota a hořkost. A jak to vypadá dnes? Happyend nečekejte.

„Manžel těžce nesl, že jsem se se svým příběhem svěřila. Navíc jsem se v Praze potkala s jeho milenkou, která si článek v Aha! taky přečetla. Otevřela mi oči, protože mi na rovinu řekla, že nebyla jeho jediná známost,“ říká Simona, která dnes už prý svého úletu s lyžařským instruktorem nelituje. Její manžel tráví stále více času mimo domov. „Myslím, že má další milenky. I když on to popírá. Takže já se s věrností taky obtěžovat nebudu,“ vrtí Simona hlavou.Dříve si prý myslela, že jí její muž skutečně byl nevěrný kvůli tomu, že s ním v těhotenství nemohla spát. Teď je ale přesvědčená, že jde o chronického záletníka. „Zůstáváme spolu hlavně kvůli našemu dvouletému synovi. Zaslouží si úplnou rodinu. Ale jinak si asi budeme žít s manželem každý svůj život,“ dodává Simona hořce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.