Mám několik milenců. Co s tím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mám několik milenců. Co s tím?

Hlavně aby se nedozvěděl o dalších milencích...
Hlavně aby se nedozvěděl o dalších milencích...

Smířila jsem se s tím, že ke svému životu potřebuju, aby mě stále někdo zbožňoval. Čím více, tím lépe. Sice to někdy těžko stíhám, ale mít kupu milenců má zkrátka něco do sebe.

Zřejmě abych si vynahradila všechny ty roky strádání, kdy moje spolužačky chodily na rande a já koukala na televizi, jsem vztahy pojala ve velkém. Chodila jsem s několika chlapy najednou.

Všechny jsem je měla ráda, všechny jsem si opečovávala, abych je udržela ve svých tenatech. Po nějaké době jsem se dokonce i vdala, ani to mi však nezabránilo v neustálém nahazování udiček, takže jsem se zakrátko nato rozvedla.
Smířila jsem se s tím, že ke svému životu potřebuju, aby mě stále někdo zbožňoval. Čím více, tím lépe. Sice to někdy těžko stíhám, podle hesla: mnoho zajíců, myslivcova smrt, ale i přes to, že mě to někdy stojí hodně sil, nejsem ochotna vzdát se ani jednoho. Já je zkrátka chci všechny!

Čas od času mě přepadne svědomí, že je mé počínání nemorální, ale ne na dlouho. Vysvětlím si to, rozeberu to se sebou a za chvilku už na ně zase myslím a vytvářím si časový harmonogram, jak je všechny začlenit do svého života, aby ani jeden z nich nebyl ošizen o laskavou přízeň mé osoby.

Každý z nich má něco, kvůli čemu ho mám ráda, a všichni dohromady jsou jedna velká množina chlapských ctností, jaké si jen dovedete představit. Hodit je tak všechny na hromadu a uplácat si jednoho dokonalého, ideálního! No, asi bych stejně hledala dál... Chybělo by tomu napětí, vzrušení, nemělo by to ten správný náboj – to mi dává pouze kvantita.

Kdepak na mě s ideálním mužem! Já chci to svoje stádečko, dokud to vydržím a dokud mi na to moji milouškové nepřijdou a nenakopou mi zadek. A právě to by mě zajímalo. Daří se vám tajit své milence? Jak? Jak to všechno zvládáte? Někdy toho mám až nad hlavu a bojím se, kdyby se to některý z nich dozvěděl. Stalo se vám to už? A jak jste to řešili? Dá se na to nějak připravit?

Díky za každý názor! Lída

(miš), zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

8.1.2010, 14:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.