Sex v Česko Slovenské SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sex v Česko Slovenské SuperStar!

Rocker Šmajda neměl rok sex.
Rocker Šmajda neměl rok sex. (Aha! – David Kundrát)

Ačkoliv by si většina lidí myslela, že se rocker Miro Šmajda řídí heslem »sex, drogy a rokenrol« a mladičký Jan Bendig je nevinnost sama, opak je pravdou! Dvacetiletého Šmajdu strčí teprve patnáctiletý Bendig směle do kapsy. A zatímco se Miro souží kvůli dlouhému období sexuálního půstu, Bendig sexu holduje plnými doušky!

„Takové ty příjemné chvilky jsem nezažil strašně dlouho. Bude to téměř rok,“ posteskl si Miro Šmajda serveru odhaleno.cz. Je prý už delší dobu bez přítelkyně a nedaří se mu najít tu pravou.

»Neviňátko« Bendig takové trable nemá. Na svém profilu na internetové seznamce libimseti.cz mimo jiné uvádí, že má se sexem vážně mnoho zkušeností. Píše, že naposledy se mu věnoval před pár hodinami a že je kompletně celý vyholený. „Nejsem úchyl. Mám rád sex jako každý druhý. Má oblíbená místa na milování jsou postel, sprcha, bazén a někde venku,“ dodává.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.