Návod pro ženy, které potkaly náhodnou známost - Sex na jednu noc! Jak se chovat, když se ráno probudíte... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Návod pro ženy, které potkaly náhodnou známost - Sex na jednu noc! Jak se chovat, když se ráno probudíte...

Ráno po probuzení říkejte cokoliv. Jen žádná vyznání lásky!
Ráno po probuzení říkejte cokoliv. Jen žádná vyznání lásky! (Profimedia.cz)

PRAHA – Určitě to znáte – divoký večírek, alkohol teče po litrech... A najednou se octnete v posteli s úplně cizím mužem! Strávíte spolu skvělou noc plnou vášnivého sexu. Ale co dál? Máte si co říct? Bude váš vztah nějak pokračovat? Nebo se zkrátka obléknete a půjdete domů?

Určitě to znáte – divoký večírek, alkohol teče po litrech... A najednou se octnete v posteli s úplně cizím mužem! Strávíte spolu skvělou noc plnou vášnivého sexu. Ale co dál? Máte si co říct? Bude váš vztah nějak pokračovat? Nebo se zkrátka obléknete a půjdete domů?

  • První krok
    Rychle do koupelny! To musí váš nový objev tolerovat. A že tam hlavně přemýšlíte? To už je vaše věc... Nezapomeňte umýt z obličeje rozmazané zbytky očních linek, určitě neuškodí ani vypláchnout ústa.
  • Mám ho nechat spát, nebo ho mám vzbudit?
    Jen ho vzbuďte! A nejlépe něžným polibkem. Složte mu kompliment – pošeptejte mu, že se vám to s ním moc líbilo. Za takové probuzení vám určitě nevynadá.
  • Je vhodné nabídnout snídani?
    Nic velkolepého. Napřed mu nabídněte pouze kávu. Aspoň se budete moci rychleji rozloučit, pokud si nebudete mít co říct. Nebo snad chcete riskovat trapné ticho po celou dobu snídaně? Budeli vám připadat, že si máte o čem povídat, klidně nabídněte něco k snědku.
  • Co mám říkat?
    Cokoliv – jen žádná vyznání lásky! Začněte se třeba bavit o večírku, kde jste se poznali, lepší společné téma tak brzy nenajdete. Pak můžete přejít třeba na plány na dnešní den nebo záliby. Naprosto tabu je také ptát se, jestli má přítelkyni nebo kolik žen měl v posteli.
  • Mám u něj zůstat?
    Ať už jste vášnivou noc strávili u vás doma, nebo u něj, rozhodně spolu nebuďte hned celý následující den. Nejste přece žádná liana, která se kolem muže omotá a už ho nepustí. To by ho mohlo pěkně vyděsit. Chceteli svůj nový objev ještě někdy vidět, nechte mu nenápadně někde na lístečku své telefonní číslo! Nebo mu ho napište třeba rtěnkou na zrcadlo, to bude dostatečně působivé...
  • Na co si ještě dát pozor?
    Nic u něj nezapomeňte! Možná už se nikdy neuvidíte – takže mobil, klíče, peníze či sluneční brýle ještě jednou zkontrolovat! Samozřejmě pokud konkrétní věc nezapomenete schválně a nebudete to brát jako záminku, proč ho znovu navštívit...
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.